Great Escape Rally 2013
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Re: Great Escape Rally 2013
No to jutro poproszę lejka żeby mi takie kupił w Bielanach Wrocławskich. Dzięki!!!!
U nas też jadą, cały team się do Juli wybiera po rękawiczki
Ozo Drapers Squad
- BuBu
Też do Bielan? To muszę powiedzieć Lejkowi żeby był rano zaraz po otwarciu
Bubu, na Bielanach chyba zabrakło rękawiczek...
Przynajmniej jeśli wierzyć stronie, którą podałeś.
Dostępność towaru ograniczona.
Przynajmniej jeśli wierzyć stronie, którą podałeś.
Dostępność towaru ograniczona.
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- BuBu
Lejek jutro sprawdzi. Awaryjnie Tomlech bierze dla mnie parę jakichś z demobilu z Bundeswehr-y.
Dzisiaj w Ljdlu widziałem fajne rękawiczki żałuje że sobie ich nie wziąłem ale jutro po nie podskoczę
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
u mnie quad gotowy i przetestowany wszystko działa, nic nie telepie, nic się nie urywa oby tak dalej
jazda na roadbooku can-amem nie jest taka łatwa niż rinconem, wszystko szybciej się dzieje
po raz kolejny can-am mnie zaskoczył i po raz kolejny o mały włos bym nim nie pojechał...
po raz kolejny Syciu dziękuję za telefon zaufania, który prowadzisz... okazuje się, że can-am ma dwa cylindry a nie jeden
w terenie widziałem dzisiaj zaspy na pół metra, kałuże rozmrożone, większe jeszcze z lodem, błotko jest ale jakoś tak mało klejące,
najniebezpieczniejsze było wjechanie przy dużej prędkości z czarnego na zmrożone lub z czarnego w zaspy, raz obróciło mnie o 180 stopni
jazda na roadbooku can-amem nie jest taka łatwa niż rinconem, wszystko szybciej się dzieje
po raz kolejny can-am mnie zaskoczył i po raz kolejny o mały włos bym nim nie pojechał...
po raz kolejny Syciu dziękuję za telefon zaufania, który prowadzisz... okazuje się, że can-am ma dwa cylindry a nie jeden
w terenie widziałem dzisiaj zaspy na pół metra, kałuże rozmrożone, większe jeszcze z lodem, błotko jest ale jakoś tak mało klejące,
najniebezpieczniejsze było wjechanie przy dużej prędkości z czarnego na zmrożone lub z czarnego w zaspy, raz obróciło mnie o 180 stopni
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
-
- Lucky ATV Team
- Quad:: Taki fajny
Na pewno?Pingwin Legnica pisze: po raz kolejny Syciu dziękuję za telefon zaufania, który prowadzisz... okazuje się, że can-am ma dwa cylindry a nie jeden
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
A co ? Ma trzy ? Biegnę do garażu szukać
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Udało, się !! Cały wlazłem do tego kosza z rękawiczkami i wygrzebałem ostatnie trzy pary...... dwie kupiłem, a ta jedną schowałem....BuBu pisze:Też do Bielan? To muszę powiedzieć Lejkowi żeby był rano zaraz po otwarciu
Jak ktoś kopsnie piątala to powiem gdzie....
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......