Great Escape Rally 2013
Re: Great Escape Rally 2013
Na rozluźnienie atmosfery przed rajdem proponuję obowiązkową lekturę z fauny Antarkty... tfu Żagania
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tcx6YyXvvRI[/youtube]
Fajnie, że tyle maszyn się zgłosiło Będziecie mieli świetny trening przed MT
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Tcx6YyXvvRI[/youtube]
Fajnie, że tyle maszyn się zgłosiło Będziecie mieli świetny trening przed MT
Ozo Drapers Squad
Kurcze tego nie pamiętałem, że za wtyczką jest inny.
Przepraszam a właściwie jaka tam ze mnie konkurencja.
Przepraszam a właściwie jaka tam ze mnie konkurencja.
Przed krótką chwilą, miałem okazję oglądać pierwszą, próbną edycję ROADBOOKA
Nie jestem super znawcą i w życiu widziałem zaledwie kilka książek drogowych, ale w porównaniu do nich ta wygląda naprawdę PROFI.
Druk jest dobry i czytelny, nic nie jest rozmazane, znaki są dobrze widoczne.
Robi naprawdę dobre wrażenie, oby przełożyło się to również na dokładność zapisów
Roadbook jest obszerny, całość ma 135 kartek.
Waszym zadaniem będzie poskładać go sobie w całość, za pomocą taśmy klejącej (niech wszyscy pamiętają o przyborach szkolnych).
Może jeszcze dzisiaj uda mi sie wrzucić zdjęcie przedstawiające jedną z kratek.
Nie jestem super znawcą i w życiu widziałem zaledwie kilka książek drogowych, ale w porównaniu do nich ta wygląda naprawdę PROFI.
Druk jest dobry i czytelny, nic nie jest rozmazane, znaki są dobrze widoczne.
Robi naprawdę dobre wrażenie, oby przełożyło się to również na dokładność zapisów
Roadbook jest obszerny, całość ma 135 kartek.
Waszym zadaniem będzie poskładać go sobie w całość, za pomocą taśmy klejącej (niech wszyscy pamiętają o przyborach szkolnych).
Może jeszcze dzisiaj uda mi sie wrzucić zdjęcie przedstawiające jedną z kratek.
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
To dosc kiepsko jesli mamy to wszystko kleic, pewno sie rozpadnie.
No co Ty gonsso
Nic sie nie rozpadnie. Często trzeba kleić książkę i jakoś nie słyszałem żeby się rozpadła, no chyba, że chcesz do tego użyć taśmę papierową lub klej biurowy
Dobra taśma klejąca i nic jej nie ruszy.
Lepiej powiedz, że tak z lenistwa marudzisz
Nic sie nie rozpadnie. Często trzeba kleić książkę i jakoś nie słyszałem żeby się rozpadła, no chyba, że chcesz do tego użyć taśmę papierową lub klej biurowy
Dobra taśma klejąca i nic jej nie ruszy.
Lepiej powiedz, że tak z lenistwa marudzisz
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
Małysz w Orlen Teamie, Czachor i Dąbrowski przesiadają się do auta, do Teamu dołącza Błażusiak, będzie razem z Przygońskim latał enduro. Niezłe zmiany. Ciekawe, czy za rok przyjadą na GER
Tak w oryginale jest wykonany Roadbook. Oceńcie sami.
wygląda z.a.j.e.b.i.a.s.z.c.z.o
P.S. rozmawiałeś z pingwinem? przekazałem mu taki plik exela to jak rozmawiałeś to pomóż
P.S. rozmawiałeś z pingwinem? przekazałem mu taki plik exela to jak rozmawiałeś to pomóż
- LEJEK
- Quad:: G700 2014 EPS WTHC ZIELONA
- Imię: Tomek
Fajnie.....Puzzle !!!
Tomek- LEJEK - LTD 2014, Atomowa INTEGRACJA 1+2, W.I.L. Albania Adwenture 2014, Lejkowa Ekspedycja ADRIA 2015, ciekawe plany na 2016......
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
ten plik jest słaby, trzeba zrobić od nowamayerx pisze:wygląda z.a.j.e.b.i.a.s.z.c.z.o
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...