CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: CF MOTO X8 ULEPSZENIA ITP:
Artur - jak quad już po gwarancji to zadzwoń
z tuningowych rzeczy to widziałem tylko tłumik do niego dedykowany ale pomimo zastosowanego db kilera nadal jest bardzo, bardzo głośny.
z tuningowych rzeczy to widziałem tylko tłumik do niego dedykowany ale pomimo zastosowanego db kilera nadal jest bardzo, bardzo głośny.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- DIABLO_W
- DIABLO TEAM ZGIERZ
- Quad:: CF MOTO 1000 OVERLAND,CF MOTO 1000 ,CF MOTO 850. CAN-AM 1000XTP & CF MOTO X8 EPS ,ACCESS 700EFI , CECTEK 500EFI I CF MOTO500
- Imię: Andrzej
x8 jeszcze żadne nie będzie po gwarancji bo dopiero rok mija odkąd są na rynku .
DIABLO TEAM ZGIERZ & ATV SWEDEN https://www.facebook.com/pages/CF-MOTO-Polska/833411190006502?fref=ts
Niedługo będzie po gwarancji, czekamy jeszcze na następny przegląd i po tym instalujemy snorkle home made Pewnie parę pierdół jeszcze dojdzie. Zdjęcia będą na pewno.
Kolega dobije jeszcze 200 km i leci na przegląd. Więc niedługo będziemy się kontaktowali
Kolega dobije jeszcze 200 km i leci na przegląd. Więc niedługo będziemy się kontaktowali
Ozo Drapers Squad
Witam
Posiadam snorkle od tyg w moim x8.
Dzisiaj postaram się wstawić zdjecia . Także te jak zostały zamontowane.
Pozdrawiam
Posiadam snorkle od tyg w moim x8.
Dzisiaj postaram się wstawić zdjecia . Także te jak zostały zamontowane.
Pozdrawiam
Dałbyś jeszcze radę zamieścić zdjęcie snorkla wchodzącego do airboxa ? Oryginalnie mamy tam rurkę prostokątną ...
Ozo Drapers Squad
OK w pon zamieszczę.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
IKAR
Obiecuje jutro zamieszczę. Dwa dni mnie nie było.
Pozdrawiam
Obiecuje jutro zamieszczę. Dwa dni mnie nie było.
Pozdrawiam
Czesc Ikar
Nie mogłem zrobic tego zdjecia bo jest tam tak mało miejsca ze nie widać nic na zdjęciu.
Po prostu wylot z tego prostokąta został powiększony a na ten prostokąt nałożono rurę i takim owalnym zaciskiem zaciśnięte.
Rura na prostokącie jest grubsza niż dalsze.
jesli masz jakies pytania napisz b u l e k 2 2 2 małpa o p . p l
Pozdrawiam
Nie mogłem zrobic tego zdjecia bo jest tam tak mało miejsca ze nie widać nic na zdjęciu.
Po prostu wylot z tego prostokąta został powiększony a na ten prostokąt nałożono rurę i takim owalnym zaciskiem zaciśnięte.
Rura na prostokącie jest grubsza niż dalsze.
jesli masz jakies pytania napisz b u l e k 2 2 2 małpa o p . p l
Pozdrawiam