LUCKY ATV TEAM
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Re: LUCKY ATV TEAM
Paweł to kiedy zapraszasz na dłubanie prz kocie? Tylko JW zamień na JD i będzie grało
Ja wogóle czuję się zaproszony, bo colę na sprite'a widzę już zamieniłeś. Jeszcze, jak mądrze Tede prawi, zamień resztę i podaj kiedy.
- domin11
- Lucky ATV Team
- Quad:: 800 HO
- Imię: Dominik
- Kontakt:
Piroman pisze:Jeszcze, jak mądrze Tede prawi
I nastał armagedon
... inne hobby to tylko wymówka :)
Nie ma problemu ja zapraszam wy się stawiacie ? można zrobić wspomnień czar przy dobrej muzie , grze w lotki i JD na przykład ten piątek lub sobotę .Tylko dajcie znać czy wam cztery litery ze Stargardu chce się ruszyć . Ja wiem wyjazd do Szczecina na Pogodno to nie wyprawa do Tunezji Grecji Albanii Rumuni czy tam Namibii ale zawsze 40 km dalej .Piroman pisze:Ja wogóle czuję się zaproszony, bo colę na sprite'a widzę już zamieniłeś. Jeszcze, jak mądrze Tede prawi, zamień resztę i podaj kiedy.
izomoto
Mam pytanie czy lucky atv team przestał działać .Czy mogę wykupić prawa autorskie do nazwy ? dzisiaj odkryłem w swoich okolicach za............. fajny poligon mała zajawka tego co będzie na MT pobrykałem 2 godzinki sprawdzając stan pojazdu wbijanie azymutów przed jakże pozytywną imprezą . Jutro jadę ponownie trasa fajna pętle 4-8 km zależy jak się pojedzie będę się filmował w celu ustawienia zawiechy . Jak ktoś chętny to czekam na info do jutra 12 :00
P.S Krzychu czy po szczepionkach masz odloty przyloty może agresor się wdał opisz skutki uboczne . A może kolor skóry zmieniasz na black
P.S Krzychu czy po szczepionkach masz odloty przyloty może agresor się wdał opisz skutki uboczne . A może kolor skóry zmieniasz na black
izomoto
- tede74
- Administrator
- Quad:: Scrambler XP 1000 S
- Imię: Tomek
- Kontakt:
Ja mam rozebraną maszynkę, szykuję już się na MT, więc odpadam.
Ps. Więc jednak nie pojechałeś na narcioszki?
Ps. Więc jednak nie pojechałeś na narcioszki?