Pomocy!!!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Yamaha
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
damianlu
Quad:: G700
Imię: damian

Pomocy!!!

Post autor: damianlu » czw 07 mar, 2013

Koledzy prosze was o pomoc w sobote jade po qada http://otomoto.pl/yamaha-grizzly-700-ma ... 49661.html czy ktos kto sie zna moglby wyrazic cos na jego temat bardzo bym prosil bo czas nagli jednak z wrocławia do płocka troche jest km i nie chcem sie przejechac na darmo ;/

kierownik
Quad:: suzuki kinquad

Re: Pomocy!!!

Post autor: kierownik » czw 07 mar, 2013

jeżeli jedziesz kolego do komisu Vip to powiem ci że kolega tam kupił Grizlaka 700 chyba ze trzy miesiące temu i jak na razie jest zadowolony ale on wydał chyba 23000 na tego quada i wiem że coś gość mu mówił że miał tam jakieś topione tak że musisz dobrze oglądać

Awatar użytkownika
Marines
Moderator
Quad:: Czerwony...
Imię: Marcin

Post autor: Marines » czw 07 mar, 2013

Słyszałem o tym komisie i podobno nie cieszy się dobrą opinią...
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE

Awatar użytkownika
damianlu

Post autor: damianlu » pt 08 mar, 2013

no to kurde lipa zadzwonilem sprzedany ;/ a reszta jakie tam mial przekraczają moj budzet :( powyzej 20 k bede dalej szukal z allegro badz otomoto

Awatar użytkownika
damianlu

zastanawiam sie nad tym quadem http://otomoto.pl/yamaha-grizzly-4x4-20 ... 43078.html tylko kurde nie wiem to moj pierwszy quad nie mam pojecia czy ten przebieg jest wporządku czy tez nie ;/ nie mam rozeznania w tym temacie

kierownik
Quad:: suzuki kinquad

Post autor: kierownik » pt 08 mar, 2013

kolego dzwoniłeś tam ? bo ja dzwoniłem i odebrała jakaś kobieta i powiedziała mi że to pomyłka bo ona żadnego quada nie ma do sprzedania więc nie wiem czy ktoś pomylil nr czy ktoś sobie jaja robi bo tak ogolnie to quad wygląda ok i przebieg jest w miare tylko trochę mi się cena wydaje za niska

Awatar użytkownika
damianlu

dzwonilem jutro jade po tego quada oglądne ale chyba raczej kupie poniewaz po rozmowie stwierdzilem ze to uczciwy człowiek i opowiedzial mi wszystko o tej maszynie tylko mam troszke km do wykrecenia no ale trudno to nie jest zakup za 1000 zl

ODPOWIEDZ

Wróć do „Yamaha”