Great Escape Rally 2013
Re: Great Escape Rally 2013
Lista quadowców jakby troszkę urosła... już jest 18 sztuk
Mayerx, może jednak będzie się z kim scigać, a nawet wylądować w 2 dziesiątce (a i trzecia już tuż tuż, kto wie)...
Mayerx, może jednak będzie się z kim scigać, a nawet wylądować w 2 dziesiątce (a i trzecia już tuż tuż, kto wie)...
Bo nie sztuką jest nigdy nie upaść - lecz z każdego upadku zwycięsko się podnosić.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Będę się dzisiaj widział z orgiem od GER-GEŻ (hehe wyszła nowa nazwa "gergesz 2013" ). Podobno rajd ma być... hehe Napiszę relację po spotkaniu.
Nie będę ukrywał, że po tym co Zuberek mi naopowiadał to sam stoję przed dylematem czy tam nie pojechać, nawet jako widz.
Nie będę ukrywał, że po tym co Zuberek mi naopowiadał to sam stoję przed dylematem czy tam nie pojechać, nawet jako widz.
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
zuber żeby nie było reda do GEŻ też nie porównuje !!!
Na red'a jadę na 3 dniową imprezę hi hi - od dzisiaj się zacznie wieczorem.
Jeśli chodzi o GEŻ to mam kurde dylemat i to wielki chciałbym bardzo .... zobaczymy jak mi z kasą wyjdzie. Dzisiaj tez czekam na info co i jak dokładnie z czasem moim. Ale wierz mi na słowo chciałbym tam być bo całość zaczyna się fajnie układać i faktycznie może być ciekawie. Tym bardziej że co roku tam jeździłem. Zobaczymy ... wieczorem dzisiaj się wszystko wyjaśni.
Na red'a jadę na 3 dniową imprezę hi hi - od dzisiaj się zacznie wieczorem.
Jeśli chodzi o GEŻ to mam kurde dylemat i to wielki chciałbym bardzo .... zobaczymy jak mi z kasą wyjdzie. Dzisiaj tez czekam na info co i jak dokładnie z czasem moim. Ale wierz mi na słowo chciałbym tam być bo całość zaczyna się fajnie układać i faktycznie może być ciekawie. Tym bardziej że co roku tam jeździłem. Zobaczymy ... wieczorem dzisiaj się wszystko wyjaśni.
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Zuber, robię co mogę Z APT być może będzie kolejnych dwóch.zuber pisze:Lista quadowców jakby troszkę urosła... już jest 18 sztuk
No tego jeszcze w kinach nie grali. Pingwin, pogięło Cię?Pingwin Legnica pisze:nawet jako widz.
No nie daj się prosić. Lepszego miejsca do rozwiązania "dyfrowej" zagadki przy piwie i ognisku, jak żagański biwak, nie ma. Przy okazji można się jeszcze pościgaćmayerx pisze:Ale wierz mi na słowo chciałbym tam być bo całość zaczyna się fajnie układać i faktycznie może być ciekawie. Tym bardziej że co roku tam jeździłem. Zobaczymy ... wieczorem dzisiaj się wszystko wyjaśni.
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
a nikt jeszcze nie wspomniał o ...
a on siedzi cichaczem w garażu, w stolicy i nawija sreberka na grizłorda 700 , co by na Gergesz 2013 zdążyć i po raz kolejny go opierdzielić
Zuberku - może wrzucisz listę tanich noclegów w Żaganiu ?
a on siedzi cichaczem w garażu, w stolicy i nawija sreberka na grizłorda 700 , co by na Gergesz 2013 zdążyć i po raz kolejny go opierdzielić
Zuberku - może wrzucisz listę tanich noclegów w Żaganiu ?
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
- BuBu
- Quad:: G700 XXc
- Imię: Marcin
Będzie na 99,9%.Pingwin Legnica pisze:a nikt jeszcze nie wspomniał o ...
No właśnie, może jest jakieś spanko bliżej obozu?
stało się
Czas jest, kasa - pożyczka z providenta i jadę
Pewne niedomówienia i wątpliwości zostały w końcu rozwiane. Innego wyboru być nie mogło. Kolejna edycja żagańskich poligonów przede mną ) Niech to będzie GEŻ
Czas jest, kasa - pożyczka z providenta i jadę
Pewne niedomówienia i wątpliwości zostały w końcu rozwiane. Innego wyboru być nie mogło. Kolejna edycja żagańskich poligonów przede mną ) Niech to będzie GEŻ
a z tego co widziałem to nasz kolega czeski Krecik na face zaznaczył udział w imprezie wiec jeśli nie pojedzie to mu na ambicje wejdziemy hi hi hi
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Kontakt:
Przemek - podaj namiary do tego providenta , też mi się przyda...
Lobbuj dzisiaj Poznaniaków na rajd , co by było z kim się ścigać
Lobbuj dzisiaj Poznaniaków na rajd , co by było z kim się ścigać
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Pingwin Legnica pisze:Lobbuj dzisiaj Poznaniaków na rajd , co by było z kim się ścigać
no mowa im więcej nas tym lepiej