Quad za 5000 - 6000 zł
-
- Quad:: brak
- Imię: jan
Re: Quad do 6000zł
a co sądzisz o yamaha blaster 200
-
23l 80kg szukam cos na poczatek
Z całym szacunkiem dla Blasterka, bo to bardzo fajny sprzęt, ale będziesz na nim wyglądał po prostu śmiesznie. Może być również niewygodny do jazdy. Pociągnąć Twoją masę pociągnie bez problemu, ale jest to naprawdę mały quadzik
Ozo Drapers Squad
-
wiec lepszy ten lucki star
-
znajomy mówił mi tez o kymko 250 300 i szukam opini o wszystkich
-
co otym sadzisz ikar
Też fajny sprzęcik, niemniej jednak skrzynia manualna ma dużo większą przewagę nad automatyczną. Gdybym miał teraz kupować ośkę - tylko i wyłącznie biegi zmieniane nogą
Ostatnio zmieniony śr 06 mar, 2013 przez Ikar, łącznie zmieniany 1 raz.
Ozo Drapers Squad
- LATAJĄCY ARTEK
- Quad:: CF MOTO x8
- Imię: ARTEK
Witam . Ikar trochę ci się namieszało z tymi skrzyniami ale nie w tym rzecz bo masz rację że ośka lepsza z manualną skrzynią . Z drugiej strony na początek kymco 250 czy 300 nie zła rzecz sam jeszcze posiadam coś takiego mam nawet miłe w z pomnienia z jazdy obecnie synowie gadzinę użytkują i muszę przyznać że trzyma się całkiem dobrze żadnych poważnych napraw . Nara
Hihihi prawda, już poprawione
Podsumowując, pasek, czy inny rodzaj skrzyni automatycznej nigdy nie zapewni Ci takiej elastyczności silnika jak manual. Według mnie, automatyczna skrzynia świetnie nadaje się do rekreacyjnej jazdy, ale jak chcemy wyciągnąć trochę więcej z gadziny to już się nie sprawdza ...
Chodzi oczywiście o quady sportowe
Podsumowując, pasek, czy inny rodzaj skrzyni automatycznej nigdy nie zapewni Ci takiej elastyczności silnika jak manual. Według mnie, automatyczna skrzynia świetnie nadaje się do rekreacyjnej jazdy, ale jak chcemy wyciągnąć trochę więcej z gadziny to już się nie sprawdza ...
Chodzi oczywiście o quady sportowe
Ozo Drapers Squad