Jakiego quada wybrać ?
Re: Jakiego quada wybrać ?
Wiem, że będzie im trudniej mnie złapać, ale niestety tylko ja w wiosce, której mieszkam będę mieć Quada...
A co możecie powiedzieć o Lucky Star ?
A czy opłaca się kupić tego quada ?
Jak na 1 Quad to sie opłaca duza radość z jedzenia ale Quad bardziej przeznaczony na piachy i górki niż na błoto :)koszt utrzymania taki sobie remont silnika bardzo duże koszta reszta w miarę jesli kupisz używanego to nie wierz w słowa Quad nigdy nie jedził w terenie i takie tam te Quady sa do tego przeznaczone ? i dobrze kupic już po remoncie silnika albo duzo przed:))))ogólnie polecam na 10 daje mu 7,5 ocena :)sam mam i nadal mam duzo radość z jazdy i remontów duzo człowiek sie uczy?!!!!!!!
A ile by trzeba było wydać na niego ?
Zobacz sobie allegro jest kilka sztuk cenna od 4.5 tys- do nowego 14 tys polecam takiego po środku te tanie raczej maja coś do ukrycia:)chyba ze lubisz grzebać i zrobisz sobie swojego Quada ja tak zrobiłem kupiłem do remontu i od podstaw zrobiłem swoja maszynę:))))))
Czyli za ile trzeba kupić ?
Dla mnie też najlepsza jest opcja - kupić taniego i zrobić pod siebie. Wtedy sprzęt jest pewny
Ozo Drapers Squad
Sadze ze tak od 5- 8 tys poszukaj i zobacz na przebieg i moto godziny i zawsze pytaj czy było coś robione :(im więcej tym lepiej hahaha)ale powiem ci tak ze mało jest ogłoszeń ze ktoś sprzedaje o tak raczej pewnie zaczyna sie coś dziać albo już wiedza ze zblirzaja sie jakieś roboty w Quadach:)i tak jak pisałem nie wierz w bajki ze Quad nigdy nie jeździł w terenie lub tylko służył do odśnieżania hahahahahahaha