Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Fazi gratulacje i szukaj wózka z możliwością przyczepienia do quada żonka będzie zadowolona że się zajmujesz maleństwem i ty będziesz zadowolony bo będziesz cały czas w terenie
a maleństwu NAPEWNO się spodoba muza z silnika
.......PATRZ W LUSTERKA !!! QUADY MOGĄ BYĆ WSZĘDZIE .......
WITAM
No Czarku moje gratulacje z córeczki, najważniejsze że cała i zdrowa ja mam dwie córeczki, trzeba to opić, jeszcze raz wszystiego najlepszego dla cureczki niech rośnie jak najzdrowiej, ja napieram na poligon wracam p0d k0niec marca.
P0ZDRAWIAM
Ja też czekam z utęsknieniem na odwilż, ale tydzień temu odpuściłem więc na jutro planuje małą wyprawę w okolice Żyrardowa. Chyba że bedzie padać .......
Moje gratulacje dla taty i córeczki a pempowine przecinałeś bo ja za pierwszym razem tak byłem w szoku że mało co nie padłem.A co do jazdy to jak będzie ciepło to i wody bez lodu będzie dużo
Niestety nie przecinałem bo była cesarka z jedną i drugą córeczką. Co do latania ta robi się masakrycznie dużo wody. Na Kukli (tereny Off Road koło grodziska) kupa wody kumple latali wczoraj