RINCON 680 ILE OLEJU DO SILNIKA
RINCON 680 ILE OLEJU DO SILNIKA
WITAM
KOLEDZY JAK Z TYM OLEJEM DO RINCONA. ILE WKOŃCU WCHODZI? DZIS ROBILEM WYMIANE WLALEM 3 LITRY I DALEJ SUCHO NA BAGNECIE. POZIOM SPRAWDZAM ZGODNIE ZE WSKAZOWKAMI NA FORUM. PROSZE O POMOC
KOLEDZY JAK Z TYM OLEJEM DO RINCONA. ILE WKOŃCU WCHODZI? DZIS ROBILEM WYMIANE WLALEM 3 LITRY I DALEJ SUCHO NA BAGNECIE. POZIOM SPRAWDZAM ZGODNIE ZE WSKAZOWKAMI NA FORUM. PROSZE O POMOC
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: RINCON 680 ILE OLEJU DO SILNIKA
dolewaj dalej aż do skutku, szacuje, że jakieś 3,5 litra że wejdzie
w sumie wchodzi tam coś ok 4 litrów
w sumie wchodzi tam coś ok 4 litrów
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
Jak możesz nie używaj Capslocka. Ile oleju nalejesz zależy od tego ile czasu Rincon będzie bez korka spustowego z podniesionym przodem. Jak na noc zostawisz, powinno wejść 3,9 litra. Oczywiście z wymianą filtra.
Ozo Drapers Squad
Sorry za Caps Locka. Dzięki wielkie za info, na forach piszą 2,9 litra dlatego mnie to zdziwiło. Leje dalej i zobaczymy.
W serwisówce tak jest napisane. W sumie nie wiem jak oni to policzyli. Sam przy pierwszej wymianie zalałem 3 litry. Dobrze, że przed jazdą skontrolowałem parę razy stan bo by było po silniku ...
Ozo Drapers Squad
No właśnie. Koledzy weszło 3,7 litra, dzieki za info, pozdrawiam
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Trzeba czytac odpowiednie fora gdzie zawsze Ci pomogą
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
www.pingwin.com.pl
Jeszcze raz DZIĘKUJE :)