[PT] Poland Trophy - News
Jak zwykle przed rajdem nic nie działa tak jak powinno. Po wjechaniu do wody quadzik miał dziwne objawy nie wchodził na obroty i na wyswietlaczu jakie głupoty sie pokazywały.Quad własnie jest rozebrany prawie do gołej ramy. Cała elektryke musiałem przejrzeć od podstaw. Ale juz powinno byc wszystko ok. Przy okazji zrobiłem nowy model roadbooka.
Poprzedni model 2007 jest za mały na długa trase. Wielu z was miało przywilej podziwiac mój wytwór.
Obecny model 2008 jest lepiej uszczelniony, ma wieksza odległosc miedzy rolkami dzieki czemu bedzie bardzij przejrzysty , no i przede wszystkim jest sporo wiekszy aby nawinąc wiecej trasy . Oczywisice bedzie równiez podswietlenie diodami LED.
Poprzedni model 2007 jest za mały na długa trase. Wielu z was miało przywilej podziwiac mój wytwór.
Obecny model 2008 jest lepiej uszczelniony, ma wieksza odległosc miedzy rolkami dzieki czemu bedzie bardzij przejrzysty , no i przede wszystkim jest sporo wiekszy aby nawinąc wiecej trasy . Oczywisice bedzie równiez podswietlenie diodami LED.