Kymco MXU 400 licznik
-
- Imię: Łukasz
Kymco MXU 400 licznik
Witam posiadam Kymco mxu 400 i mam takie pytanie czy w tym kymco licznik powienien być podświetlany ? Ponieważ u mnie jest ciemno ?
Re: Kymco MXU 400 licznik
Nigdy nie miałem do czynienia z 400'ka, ale wydaje mnie się że na 95% tak ! Ja w 500 mam podświetlany.
-
- Imię: Łukasz
No to czekam na wypowiedz kogos kto ma 400'ka
- wacoQ
- Quad:: Przerwa techniczna :)
- Imię: waco
Jasne że musi być podświetlony, a jak pojedziesz w nocy ???
U mnie w pierwszym tygodniu użytkowania od razu spaliła się dioda na wyświetlaczu pokazującą czy świecą światła mijania i postojowe (zielona) od świateł drogowych dokładnie w tym samym miejscu dioda się pali tylko że niebieska śmieszne ale dałem sobie spokój z rozbieraniem
...u ciebie pewnie też padły diody i tyle spróbuj sam jak się czujesz na silach a jak nie to poszukaj elektryka/elektronika i spróbuj u niego, tylko przy ponownym składaniu nie zapomnij o sylikonie....
U mnie w pierwszym tygodniu użytkowania od razu spaliła się dioda na wyświetlaczu pokazującą czy świecą światła mijania i postojowe (zielona) od świateł drogowych dokładnie w tym samym miejscu dioda się pali tylko że niebieska śmieszne ale dałem sobie spokój z rozbieraniem
...u ciebie pewnie też padły diody i tyle spróbuj sam jak się czujesz na silach a jak nie to poszukaj elektryka/elektronika i spróbuj u niego, tylko przy ponownym składaniu nie zapomnij o sylikonie....
Nie ważne czym się śmiga, ale ważne ile to przynosi frajdy
●●●●●TRANS-SQUAD-TEAM●●●●●
●●●●●WWW.TRANS-SQUAD-TEAM.PL●●●●●
-
Kymco MXU 400 ma podświetlany licznik, wrzucam poniżej film mojego byłego, widać na nim podświetlenie licznika:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C9ts7Id35G8[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C9ts7Id35G8[/youtube]