Czy ktoś z was zna tego quada
http://olx.pl/oferta/kawasaki-brute-for ... 4ae2949c03
Wpłaciłem pieniadze na ten sprzęt i pojechałem go ogladać a okazało sie ze adres jaki podał nie istnieje. Prosze was o pomoc w ustaleniu. Znam telefon stacjonarny oraz fax ale nie odbiera odemnie 94 717 30 29 fax 94 717 32 8 4.
Pomocy
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Pomocy
Pierwsza sprawa... zglosic na policje... podac nr konta... nr tel... i trzymac kciuki ze polski wymiar sprawiedliwosci cos z tym zrobi.
A druga to taka ze musisz czekac... moze ktos z forum zna tego quada
A druga to taka ze musisz czekac... moze ktos z forum zna tego quada
- Ranid
- Quad:: CF Moto 500 long [był Grizzli 700]]
- Imię: Mirek
Re: Pomocy
Po quadzie owszem ale w tle zdjęć są takie nietypowe schody lub jakiś podjazd to może ktoś skojarzy,póżniej można dochodzić kto tam robił zdjęcia.
- Tomek_LS500cb
- Quad:: lucky star 500cb
- Imię: Tomek
Re: Odp: Pomocy
Nie chce cie straszyc ale ten quad mogl rownie dobrze nie byc nigdy w rekach osoby ktora wystawila ogloszenie... wstawic zdjecie jakiejs maszyny to nie problem.
Maj jednak nadzieje ze znajda gnoja i odzyskasz kase...
A co do tego co zrobiles... nie skomentuje... nigdy bym nie przeslal kasy za towar takiej wartosci... widze na zywo... sprawdzam dokumenty... ostatnio tez dzwonilem na policje zeby sprawdzic czy pojazd nie jest kradziony(przy kupnie moto). I wtedy kasa..
Sorry ze pisze to .. wiem ze i tak teraz to wiesz..
Przestroga dla innych i nauczka na przyszlosc
Maj jednak nadzieje ze znajda gnoja i odzyskasz kase...
A co do tego co zrobiles... nie skomentuje... nigdy bym nie przeslal kasy za towar takiej wartosci... widze na zywo... sprawdzam dokumenty... ostatnio tez dzwonilem na policje zeby sprawdzic czy pojazd nie jest kradziony(przy kupnie moto). I wtedy kasa..
Sorry ze pisze to .. wiem ze i tak teraz to wiesz..
Przestroga dla innych i nauczka na przyszlosc