Polson i Przyjaciele szutrami do Rydzewa:)

Zobacz jak bawi się POLSON Team...
ODPOWIEDZ
JARON

Post autor: JARON » wt 28 kwie, 2009

Super impra podziękowania dla wszystkich :D :D :oklaski: :oklaski:

Paweł Tyka

Post autor: Paweł Tyka » wt 28 kwie, 2009

Wspaniały wyjazd, kóry odsłania nową jakość quadowania. Dziękuję wszystkim za niezwykłe wrażenia. Myślę, że nawet panowie z Vitary nie mogli inaczej, jak tylko wejść w panujący w naszym teamie klimat i też pokazać, co mają pod maską. Szczerze mówiąc takiego zachowania policji jeszcze nie doświadczyłem. Ira, wychodzi na to, że mnie wyręczyłaś z pracy. Wspaniałe zdjęcia i opis. Dołączę jednak i swój, tak jak obiecałem niebawem. Serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia wkrótce

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » wt 28 kwie, 2009

nie ma jak seria x2500 na stendarcie :mrgreen: woda po pachi a ona jedzie :oklaski:
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
ROBIC

Post autor: ROBIC » wt 28 kwie, 2009

Lecieliscie cala trase na kolach??Wlasnie 1 maja lecimy na Mazury i jesli nie bylo by problemu to moglibyscie podeslac jakas mapke z trasa??

roberto@knc.pl
:I love YAMAHA:

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » śr 29 kwie, 2009

pisz do marcina :wink:

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » śr 29 kwie, 2009

Prezi powiedzcie co się działo z ta policją przyjechali specjalnie do was czy jak

marcin rydzewo
Kontakt:

Post autor: marcin rydzewo » śr 29 kwie, 2009

Mam pomysł na nową wyprawę tylko na mniejszym ciśnieniu czasowym 3-4 dni w terenie śpimy w namiotach kąpiel w rzece lub jeziorze i 0,0001 % asfaltu , powoli nie nerwowo wybieramy drogi którymi się poruszamy , jakieś przeprawy , jak rzeczka na trasie to nie szukamy mostu tylko kombinujemy jak się przez nią przeprawić ( może coś w rodzaju zeszło rocznego os, śluza na mamrach , może tratwa , zawsze możemy zabrać ponton do przeprawy ekwipunku , Quady i my powinny przepłynąć , wasze na pewno, moje ?
czekam na odzew
Marcin
NIE MZRCIN RYDZEWO

Awatar użytkownika
Irina
Kontakt:

Post autor: Irina » czw 30 kwie, 2009

Policja poprostu nas zauważyła jak wyjeżdżamy z drogi szutrowej i po chwili znowu skręcamy do lasu. Nie żeby od razu pędzili za nami na sygnale poprostu z ciekawości zawrócili i wjechali w tą samą ścieżkę. Mieli szczęście bo my zrobiliśmy sobie kawałek dalej postój.
Sprawdzili dokumenty, podziękowali i to by było na tyle :uśmiech: .

Zdjęcia na Polsonie zamieszczę pewnie w weekend bo jakaś grypa mnie dopadła i ledwo żyję.. Mam nadzieję, że nie świńska :oczko:

Paweł zamieść koniecznie jakąś relację :uśmiech: . Czekamy niecierpliwie :uśmiech:

MaciekP

Post autor: MaciekP » czw 30 kwie, 2009

prezziguzzi napisał...
pisz do marcina :wink:
którego Marcina?
Chetnie się pisze na tracka :D

To jest to co mi się ostanio najbardziej podoba.
Co do kurzu to testowałem kask otwarty z maską przeciwpyłową (biała na gumkach) i działa bardzo dobrze. W kasku zamknietym się nie da bo jest za gorąco i ciepło powietrze unosi się i zaparowuje gogle. W otwartym - zreszta idelanym na takie wyprawy, jak się zwalnia to po prostu sciaga się maskę na brodę i można swobodnie oddychać.

Przejchałem tak jednorazowo 220km, zużyłem 3 maski. Cieszę się, ze nie miałem tego w płucach!
Ostatnio zmieniony czw 30 kwie, 2009 przez MaciekP, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » czw 30 kwie, 2009

maska na pewno :ok:

ja a właściwie my jeżdzimy w kasku otwartym ze szczęką typu JET :haha: w goglach lub z szybką...

NOLAN N43 AIR

ODPOWIEDZ

Wróć do „Relacje z działań POLSON Team”