Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Bartek dostał od Państwa darmowy gipsowy podkoszulek. Na szczęście okazało się, że nie doszło do zlamania, a nawet nie było potrzeby nastawiania barku.
judi8
Co do sotkania ja jestem gotowy już w niedziele ...
Ja również jestem chętny na niedziele, ale obawiam się, że 29 czerwca Ty i ja nie będziemy w stanie jeździć na quadach
Ostatnio zmieniony sob 28 cze, 2008 przez ALEX, łącznie zmieniany 1 raz.
witam witam, jest luzik, Paweł pomógł mi dojechać do szpitala, bark okazał się delikatnie stłuczony (nie złamany czy zwichnięty) ale gips jest 3-4 tygodnie i wracam do gry, zaraz ruszam na konsultacje a potem do garażu prostować maszynę. Pawełku dzięki jeszcze raz za wszystko i do zobaczenia (na tym samym podjeździe). Pozdrawiam wszystkich, czekajcie na świra z DG.
To, że się czegoś boisz nie znaczy, że nie możesz tego zrobić. Honda680 kurczak na ostro.
Fotki są niezłe Poćwiczcie jeszcze jednak te Hollywodzkie uśmiechy Było super, moje połamane lusterka znajdą się wkrótce na właściwym miejscu, Judi dzięki za atrakcje i help
Do nastepnego!
Witam,
jestem z okolic Trzebini i chetnie bym pośmigał z jakąś ekipą ,więc bede wdzieczny za info kto, kiedy i gdzie śmiga.
Mam parę fajnych miejsc ,ale samemu strach sie tam wpuścić.
gg1401308 fon 609451289
pzdr.