polaris kontra polaris

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pt 08 lut, 2008

Wierze ze wspolnymi siałami jeszcze bardziej usprawnimy to forum. Jesli oczywiscie obie strony beda do tego samego dazyły.

A moze rozwiazaniem byłoby podobnie jak jest na innym forum ZAKAZ REKLAMY?? I to tej krypto..... tez.?
Ja jestem za obiema rekami.
Co wy na to szanowni moderatorzy??
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

iras61

Post autor: iras61 » pt 08 lut, 2008

jest jedno małe ale przyjmuję za dobrą monetę że zero reklamy na forum to tak(kwestia podpisów itp.) forum daje możliwość reklamy chcę płacisz i masz ale na stronie nie na forum,pozostaje kwestia aby forum quadzik .pl pozostało takie jak jest tz. tolerancja swoboda wypowiedzi i luz ciśnienie mam na (i wszyscy wiedzą a jak nie to uzupełnij a.v)nie dajmy się zwariować i myślę że osoby zainteresowane promowaniem określonej marki wezmą to sobie do serca i zmienią swoją obecność na forum ku uciesze nas wszystkich.AMENNNN
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » sob 09 lut, 2008

[Gdy widzę ogłoszenie " Kupię quada przeprawowego do 10tys max" a pod tym ogłoszeniem odpowiedź któregoś z "polsonowców" - " My mamy ale za 14tys..." coś tam coś tam... no to ręce opadają. Dla mnie jest to równoznaczne z przyzwoleniem Administracji na "POLARISOBIADOLENIE"

to natomiast jest przykład na obiektywizm i umiejętność czepiania się...polson panowie sprzedaje również np.yamahe za14tys zł
wiec wrzuccie na luz :|
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » sob 09 lut, 2008

ale tutaj chodzi o to ze nie piszecie o yamaszce i innych markach tylko o polarisie:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D a musimy :?: ten temat kolego był temacie kupie a w waszej podswiadomosci jest od razu p****** czy to normalne :wink: a w naszych yamaha 350 :!:

Awatar użytkownika
mol19
Quad:: Czarny polar :)
Imię: Adrian
Kontakt:

Post autor: mol19 » sob 09 lut, 2008

Nie to nie jest normalne...Ale wiesz skad w naszej podświadomości znajduje się Polaris gdy tylko widzimy wasze posty? Ano dlatego, że jesteście cholernie monotematyczni... I tylko o to w tym całym zamieszaniu chodzi. I nawet gdy w którymś przypadku nie chodzi wam o polarisa to i tak wszyscy myślą, że jest zupełnie odwrotnie. A te ogłoszenie to tylko przykład (na poczekaniu wymyślony) nie chodzi konkretnie o to ogłoszenie tylko o większośc waszych postów.

Nie znam was i naprawdę nic do was nie mam, mam nawet nadzieję, że kiedyś się spotkamy i nie jedno pivo wypijemy :mrgreen: Ale jedna prośba : Mniej polarisa w polarisie bo już naprawdę żygać się chce :?
:P

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D to wy jesteście monotematyczni :lol: wy tylko o żyganiu :P dajcie już spokój i przestańcie o nas myśleć,może po prostu więcej piszcie :mrgreen: o swoich wozach i przeżyciach....

pozdro

Twicki
Kontakt:

Post autor: Twicki » sob 09 lut, 2008

ale taka jest prawda...

coraz czesciej doceniam rygorystyczny regulamin drugiego forum, tam tego nie ma i tam wlasnie jest swoboda wypowiedzi i dlatego tam tez napisalem troche postow a tu nie...

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » sob 09 lut, 2008

Koledzy , nie chcę bronić atakowanych bo mam być bezstronny ale przecież absolutnie nikt nikomu nie broni pisać o innych markach. Można zachwalać wszystko co się chcę i tyle.
Prawdopodobnie niedługo podzielimy dział o pojazdach na marki i bedziemy surowo tępić wypowiedzi nie na temat.

Skończmy już nagonkę bo robi się bardzi nieprzyjemnie. Prezzi idź pojeździj a konkurencja do klawiatury i pisać , pisać i pisać.

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

:D właśnie wróciłem z pierwszej w tym roku jazdy na moim czarnym ogierze MOTO GUZZI 8) to jest zycie.....

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”