Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pt 08 lut, 2008

Kokos czy ty nie widzisz ze ja nie chce walki na forum ani nigdzie indziej?
Jak bym chciał dalej drązyc ten temat i dalej pograzac polarisa to wierzcie ze mam jeszcze wiecej informacji które wsród czytelników skutecznie moga zmniejszyc popyt na ta marke.

Co ciekawe informacje w ciagu ostatnich dwóch dni same do mnie trafiaja. I to te złe informacje, przykłady, doswiadcznie innych i nowe spostrzeżenia niektórych riderów.

Ale nie chce byc zecznikiem ludzi nie lubiacych polarisa. Niech kazdy pisze sam jak chce.

Powtarzam ja nie walcze z polarisem, nie walcze z chłopakami z polsonu (mam nadzieje ze mnie do tego nie zmusza). Ja walcze z monotematyzmem, brakiem obiektywnosci i BARDZO nachalnej , meczacej , i denerwujacej reklamie.

Chce zeby do niektórych dotarła informacja ze polaris ma wady (o których sie nie pisze) i to czesto ma ich wiecej niz inne flagowe modele quadów.

A moj pierwszy (jak to niektórzy uwazaja mocny)post miał po prostu zwrócić wreszcie uwage polarisowcom na problem którego nie chcieli dostrzec.
Oczywiscie wszystko co napisałem były to moje jak najbardziej obiektywne odczucia, i zdania co do polarisów nie zmieniłem . wrecz przeciwnie ,po informacjach które do mnie co chwile trafiaja jeszcze sie bardziej w nim utwierdziłem.

Qurde łagodniej juz nie potrafie.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

iras61

Post autor: iras61 » pt 08 lut, 2008

óff robi się gorąco :lol: jedno jest pewne są różne gusta i guściki,ale parcie kreowania tylko jednej jedynej marki( czy to Polar Suzi Honia itd itp)budzi przesyt użytkowników forum, a powinno dać do myślenia tym którzy promują określoną markę zbyt częstym i intensywnym marketingiem można więcej stracić niż zyskać,ale to wolnorynkowy wybór sprzedawców.Ps. tolerancja obiektywizm profesjonalizm prawda itd itp :lol: :lol: :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » pt 08 lut, 2008

shelton pisze:
Chwilę zostawić was samych... jak dzieci, kopanie w nerki i skakanie po głowie. Huuliganeria. Nieładanie. A co by było ja ja bym stał się właścicelem Polarisa? Czy Markus by napisał, że zwariowałem? 8)
Ja bym Cię zaczął podejrzewać, że Ci quad spadł na głowę... :milczek:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pt 08 lut, 2008

tolerancja obiektywizm profesjonalizm prawda itd itp
Jak jeszcze dodasz "cód gospodarczy" to oddaje pierwszy głos na irasa :ok:
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » sob 09 lut, 2008

A ja ze swojej strony proponuję jako że jutro mamy już weekend : PANOWIE NA KOŃ I W TEREN !!! Spuścmy trochę z gwizdka , pocieszmy się , pobawmy itd a w poniedziałek zupełnie inaczej spojrzymy na problem ;-)

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » sob 09 lut, 2008

Super pomysł, ja chyba nie będe jednak jeździł w ten weekend choc moze sie uda, jeździliśmy w czwartek i było gruuuuboo.
Docieraliśmy jednego polarka, reszta była weryfikowana przed Mamry. Zapowiada sie dobra zabawa. Obyśmy ze wszystkim zdązyli :D

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » wt 12 lut, 2008

ważne ,żeby humor był po upalaniu :haha: :figielek: :rotfl:
Załączniki
brikkie.JPG
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

iras61

Post autor: iras61 » śr 13 lut, 2008

Ital kiedy wąsy zapuściłeś :lol: he he!!!
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
ITAL
V-ce Admin
Quad:: Honda Rincon 680 :)
Imię: Adam
Kontakt:

Post autor: ITAL » śr 13 lut, 2008

Ano nie ma czasu się nawet ogolić :muszę lecieć:
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red :I love HONDA:

darcio

pierwsze wrażenia lajkonika...

Post autor: darcio » czw 14 lut, 2008

po kilku dniach czytania przegladania szukania info na tym forum przedewszystkim w zakresie "jaki Q na początek dla amatora" muszę stwierdzić że nie odniosłem wrażenia pt. "polaris is the best", fakt jest o nich sporo ale bez przesady... nie da sie go nie zauwazyc...
jak zapytalem brata ktory od paru lat smiga na crossie (obecnie KTM 450) o firmy marki w kwestii q i rzuciłem nazwę polaris usłyszałem że marka znana ceniona natomiast dgy rzuciłem jako kontre LS zdziwienie na twarzy sie pojawilo...
niemniej jednak na dzien dzisiejszy jest mi zdecydowanie blizej do LS (nawet sobie jednego licytuje...) bardzo mi sie spodobal, wg mnie ma to wszystko czego bym oczekiwal od takiej maszyny...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”