Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pt 08 lut, 2008

Motyf. Najciekawsze jest to za mi to obojetne kto co sprzedaje lub kupuje.

Tylko chodzi o fakt natarczywosci jednej marki i sprowadzania WSZYSTKICH tematów do jednej bzdury czyli "polaris jest najlepszy".
Mysle ze sam sie z tym hasłem nie zgodzisz.

Mam rózne opinie na rózne tematy ale ich nie ujawniam czesto bo po co. Tutaj po prostu nie wytrzymałem.

A co do Eigera to cie zapewniam ze w odpowiednim terenie, zaden, powtarzam zaden quad (no moze po za rubikonem) nie ma szans. Nawet moj Vinson.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

Awatar użytkownika
Blink!

Post autor: Blink! » pt 08 lut, 2008

Ciekawe ...

Mówcie co chcecie ale mi na dowód tego że Polaris jest naprawdę ok (nie mega najlepszy) - wystarczą miny zadowolonych klientów którzy wychodzą z pojazdem z uśmiechem i potem przychodzą po akcesoria czy na przeglądy gwarancyjne - też z zadowoleniem na twarzy .

"ale grasowałem cały weekend"
"ale się wyszalałem po śniegu"
"ale syn miał radochę"

A jeśli chodzi o takie problemy jak mocowanie silnika w SP800 to nie tylko w pojeździe na 2008 są poprawki - ale od października 2007 są już nowe poduszki (zmieniona część w katalogu) . A więc jeśli masz pojazd 2007 i zgłosisz taki problem to też zostanie ona naprawiona (4free) . Moim zdaniem to się nazywa ODPOWIEDZIALNOŚĆ a o gwarancji Polarisa pisać już chyba nie muszę bo użytkownicy wiedzą że naprawiamy usterki raz dwa i wcale nie jest ich dużo biorąc pod uwagę ilość userów.
Blink lubi Quady!

Awatar użytkownika
AtvKamin

Post autor: AtvKamin » pt 08 lut, 2008

Blink!:
wystarczą miny zadowolonych klientów którzy wychodzą z pojazdem z uśmiechem i potem przychodzą po akcesoria czy na przeglądy gwarancyjne - też z zadowoleniem na twarzy .
To jest dowód tylko na świetne PR w tej firmie. Gratulacje!
Ale zapewniam że podobne zadowolenie mają użytkownicy innych marek quadowych.

Ja osobiście podobne teksty o zadowoleniu wypowiadam w gronie rodzinnym i wśród znajomych.
Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pt 08 lut, 2008

Mówcie co chcecie ale mi na dowód tego że Polaris jest naprawdę ok (nie mega najlepszy) - wystarczą miny zadowolonych klientów którzy wychodzą z pojazdem z uśmiechem

Ha ha to ma byc dowód. Jak chłopaki ode mnie rozklekotana motorynke za 100zł kupowali to byli bardziej szczesliwi niz ja po kupnie nowego samochodu, i co ciekawe sa do teraz.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

Awatar użytkownika
mesel
V-ce Admin
Quad:: Kymco MXU 500, SYM 200 TRUCK RUNNER, Piaggio X Evo 209
Imię: Marcin
Kontakt:

Post autor: mesel » pt 08 lut, 2008

Wiecie Panowie !

Jako moderator tego forum przeczytałem ten temat dokładnie a że musiałem poświęcić sporo swojego cennego czasu w pracy to już inna historia.

Po pierwsze:
Osoby nie związane bezpośrednio z tematem niech zaprzestaną bić pianę i dopisywać swoje nic nie wnoszące historie. Nie chcę powielać błędów konkurencji ale bede zmuszony usuwać posty nie na temat. Sami mnie do tego zmuszacie.

Po drugie:
Proszę o dyskusję na argumenty a nie na przyposzczenia , domysły i zasłyszane historyjki. Czyż nie o to nam chodzi.

Po trzecie:
Dla uspokojenia chciałem przypomnieć tylko taką firmę z duuuużą historią mianowice Harley Dawidson. Dlaczego są tak kochane - przecież psują się wiecznie , chociażby przegrzewający się tylny cylinder z powodu braku odpowiedniego chłodzenia. Kochane są bo mają to coś - to jest dusza. A jak to jest z japońcami ? Też są kochane - bo dają poczucie bezpieczeństwa dojechania w każde miejsce.
Niby wszystko się zgadza ale to są stereotypy , które były wypracowywane przez lata.
Pozwólmy każdemu kochać to na co ma ochotę ale nie róbmy z naszego forum bazaru bo już jedem mamy a tu mam się pasjonować .

Wybaczcie jeżeli ktoś czegoś nie rozumie ale jestem w pracy i już wystarczająco dużo czasu poświęciłem na ten temat.

Awatar użytkownika
Blink!

Post autor: Blink! » pt 08 lut, 2008

markus:
Mówcie co chcecie ale mi na dowód tego że Polaris jest naprawdę ok (nie mega najlepszy) - wystarczą miny zadowolonych klientów którzy wychodzą z pojazdem z uśmiechem

Ha ha to ma byc dowód. Jak chłopaki ode mnie rozklekotana motorynke za 100zł kupowali to byli bardziej szczesliwi niz ja po kupnie nowego samochodu, i co ciekawe sa do teraz.
Hmmm jeśli było to Deawoo Tico :gafa: to się nie dziwię że większe zadowolenie z motorynki :)
Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez Blink!, łącznie zmieniany 1 raz.
Blink lubi Quady!

shelton

Post autor: shelton » pt 08 lut, 2008

Chwilę zostawić was samych... jak dzieci, kopanie w nerki i skakanie po głowie. Huuliganeria. Nieładanie. A co by było ja ja bym stał się właścicelem Polarisa? Czy Markus by napisał, że zwariowałem? 8)
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
KoKoS
Kontakt:

Post autor: KoKoS » pt 08 lut, 2008

Hehe, pamiętam jak jakieś trzy lata temu zarejstrowałem się na pewnym forum po przesiadce z Yamahy na Polarisa... Całe forum było o Yamasze, co nieco o Hondzie. Temat o Polarisie był praktycznie nie ruszony, zaczołem pierwsze kroki robić, ale byłem ciągle negowany że to że tamto, i ogólnie skońćzyło się na "kokosowaniu"- wtajemniczeni wiedzą o co chodzi. Zmierzam do tego że jak Yamaha zawala forum to wszystkim to siada, ale jak coś zaczyna się zmieniać to już jest nie dobrze :)

Co do opini jeźdzćów Polarisów a nie dealerów, jak niedążyliście zauważyć dealerów jest TYLKO DWÓCH, reszta to użytkownicy, mówimy że quady są super. A wy nadal swoje, myślicie że ludzie którzy mieli po kilka quadów, wydali kupe forsy na te krowy z USA gdyby byli nie zadowoleni to by o tym głosno nie mówili ?:)

Myślę że do tego tematu narazie coś wnosi tylko Marcolife ( ten to się nadenerwował z Polarkami :P, tyle że w czasach, gdy jeszcze Polaris w PL był niczym UFO ), Shelton Arecki no i oczywiście dwóch głównych: Markus i Prezzi, dajmy im podyskutować i nie śmiećmy...
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...

shelton

Post autor: shelton » pt 08 lut, 2008

Eee czy ma to jakieś znaczenie? Gowniarze oklejają się naklejkami i naszywkami i tłuką po mordach. Tak robią też dorośli. Cała ta dyskusja to strata czasu.

Wszystko zależy do czego dany quad i dla kogo, brand wtedy to sprawa trzeciorzędna. Może mam wypaczony ogląd rzeczywistości przez zakład mechaniczny. Sam się zorientowałem, że są plusy i minusy i postawa typu fanboy jest żenująca. Nie eskalujmy problemu i tyle. Cała sprawa to znak dla jednych i drugich, żeby przystopować.
Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez shelton, łącznie zmieniany 1 raz.
KINGSAJZ dla każdego!!!!

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pt 08 lut, 2008

a ja mogę kokos jeszcze pisac czy już nie? :prosi:
Zgadzam się Markus, nie moze być natarczywości, napewno Ci natarczywi uspokoją sie troche. Kazdy ma swoje hamulce. co do Eigera to ja nie wiem jak on to robi ale przechodzi niezłe tereny. Nigdy nie powiem o nim złego słowa bo jest niesamowity i bardzo chętnie przy nim majsterkuje i go przerabiam. Co do jazdy to odzwyczaiłem się już od ośki na tyle, że chyba nie dał bym rady znów nim jeździć. Wybaczcie, że schodze z tematu.
My sie markus raczej zgadzamy teraz z tego co widzę ale nic nie piszesz o mich dygresjach dotyczących twojej wypowiedzi. Uznaję, że raczej sie z nimi zgadzasz. Rozumiem, że Cie denerwuje to, ze wszyscy pisza o Polarisie ale po prostu ta marka przezywa swój ogromny rozwój w Polsce i moze dlatego. Nie masz co sie złościć i nagle wybuchać i wypisywac takich bzdur, które popisałeś. PEACE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”