Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!

Wasze doświadczenia i pytania związane z quadami Polaris
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » pt 08 lut, 2008

Aha i zapomniałem dodać, że kiedyś powstała taka plotka, że riderzy polarisów jeżdżą na codzień w bamboszkach, ale to się już wyjaśniło. Nie ma śladu po bamboszkach, są duzi i silni, tak wyrobieni, że podnoszą przód quada lewą ręką. :ok:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
Marcolife

Post autor: Marcolife » pt 08 lut, 2008

Prezziguzzi
Dlaczego nie sprostowałeś tego co dobre??? :rotfl:
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » pt 08 lut, 2008

Motyf. nie wiem co ty czytałes a chyba nie moja wypowiedz, z zacytowanymi opiniami innych.

Odniose sie tylko jednej zeczy
że nie wspomniałes o żadnej zalecie Polarisa

A to tylko dlatego ze "zalet"polarisów , te prawdziwe i te wymyslone jest juz na tym forum CAŁE HEKTARY. Proponuje zebys przeczytał jeszcze raz (juz wyspany) co napisałem i dlaczego.

Markus napisał
Moja wypowiedz kieruje tylko do samej konstrukcji jako quada. Nic nie pisze o chłopakach którzy sie nimi zajmuja bo pomimo odgromnej róznicy zdan kocham ich wszystkich :buziak:
Co do tego powyzej licze na wzajemność.
Ciekaw jestem jakie maja zdanie na ten temat ludzie po za POLSONEM
Mysle ze to mowi samo za siebie. A ja dziekuje wszystkim którzy na gg mi gratuluja, jednak czasami konflikt interesów i znajomosci nie pozwala im tego napisac publicznie. Ale na prawde nie ma czego, jest mi przykro ze w taki drastyczny sposób musiałem (mam nadzieje) zmienic pewne sprawy.

Ja jednak jestem pewien ze jedna wypowiedz kogos całkowicie niezaleznego jest wiecej warta niz setki postów tych którzy maja w tym interes.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

reider66

Post autor: reider66 » pt 08 lut, 2008

Przetestójmu nowe modele z 2008 i wrócimy do tematu większość opinii jest od dilerów a mało od użytkowników
Outlaw 525

Awatar użytkownika
prezziguzzi
Kontakt:

Post autor: prezziguzzi » pt 08 lut, 2008

8) no dealerów to mamy tu dwóch :wink: reszta to użytkownicy marki... po prostu jak tylko wsiądziesz na polarisa zaczniesz mówić jak oni i to nie dlatego że polson każe :idea: tylko być może że są zadowoleni z pojazdu i z tego co się wiąże z eksploatacją, gwarancją,z obsługą bo to jest cały pojazd :wink:
.:GALEON:.

reider66

Post autor: reider66 » pt 08 lut, 2008

Chodziło mi oto że wy wiecie o nowych modelach najwięcej i najdłużej ich testowaliście w przeciwieństwie do nas użytkowników
Outlaw 525

iras61

Post autor: iras61 » pt 08 lut, 2008

i to mi się podoba padły argumenty za i przeciw,teraz każdy może wyciągnąć idywidualne wnioski,pozatym prawda jest taka że na rynku nie ma idealnego quada. :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

Awatar użytkownika
Motyf
Kontakt:

Post autor: Motyf » pt 08 lut, 2008

Markus, przecież ja Cię bardzo lubie, za Twoje przywiązanie do Suzuki i twardośc w terenie. nie mieliśmy niestety okazji sie poznać choc chyba kilka razy Cię widziałem :D
To co napisales jednak w Twoim poście ni jak sie miało do obiektywnej opinii - zgadzam się, cytowales innych, to jest dobre ale Twoje wypowiedzi były tak agresywne i nieobiektywne, że nie moglem tak tego zostawic "pół tony złomu" czy jak Ty to napisałeś....
To, że napisałes swój post i wydaje Ci się, że "sprostowałes pewne sprawy" i mnóstwo ludzi przytaknęło nic nie zmienia. Napisałem długa liste rzeczy, z którymi sie nie zgadzam i to nie jest tylko moja opinia lecz bardzo często FAKTY, o których Ty po prostu nie wiesz lub jak np. w przypadku Designu nie chcesz wiedzieć lub nie widzisz.
Co do pozytywnych opinii to mimo wszystko obiektywnie było by wspomniec o nich tak jak zrobił to Marco bo sa to niepodważalne argumenty. To, ze ich dużo podaliśmy na forum nicnie zmienia bo Ty jestes przedstawiecielem opinii, że "to wszystko to bzdury" :beczy:
Pozdrowienia dla odważnych uzytkowników gadu-gadu. Brutusy!!!!!

Awatar użytkownika
AtvKamin

Post autor: AtvKamin » pt 08 lut, 2008

iras61:
teraz każdy może wyciągnąć idywidualne wnioski
Zgadza się, ale na rynku są marki quadów które nie potrzebują wcale takich intensywnych zabiegów marketingowych, chyba wiesz o jaką codzi? :lol:
Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.

iras61

Post autor: iras61 » pt 08 lut, 2008

owszem każdy ma swojego bzika u mnie jak narazie to Honda za trwałość solidność i bezawaryjność :lol: i zadowolenie z jazdy :lol:
[size=75]extrema jest dobra na wszystko[/size]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polaris”