Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
Motyf. nie wiem co ty czytałes a chyba nie moja wypowiedz, z zacytowanymi opiniami innych.
Odniose sie tylko jednej zeczy
A to tylko dlatego ze "zalet"polarisów , te prawdziwe i te wymyslone jest juz na tym forum CAŁE HEKTARY. Proponuje zebys przeczytał jeszcze raz (juz wyspany) co napisałem i dlaczego.
Markus napisał
Ja jednak jestem pewien ze jedna wypowiedz kogos całkowicie niezaleznego jest wiecej warta niz setki postów tych którzy maja w tym interes.
Odniose sie tylko jednej zeczy
że nie wspomniałes o żadnej zalecie Polarisa
A to tylko dlatego ze "zalet"polarisów , te prawdziwe i te wymyslone jest juz na tym forum CAŁE HEKTARY. Proponuje zebys przeczytał jeszcze raz (juz wyspany) co napisałem i dlaczego.
Markus napisał
Co do tego powyzej licze na wzajemność.Moja wypowiedz kieruje tylko do samej konstrukcji jako quada. Nic nie pisze o chłopakach którzy sie nimi zajmuja bo pomimo odgromnej róznicy zdan kocham ich wszystkich
Mysle ze to mowi samo za siebie. A ja dziekuje wszystkim którzy na gg mi gratuluja, jednak czasami konflikt interesów i znajomosci nie pozwala im tego napisac publicznie. Ale na prawde nie ma czego, jest mi przykro ze w taki drastyczny sposób musiałem (mam nadzieje) zmienic pewne sprawy.Ciekaw jestem jakie maja zdanie na ten temat ludzie po za POLSONEM
Ja jednak jestem pewien ze jedna wypowiedz kogos całkowicie niezaleznego jest wiecej warta niz setki postów tych którzy maja w tym interes.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
- prezziguzzi
- Kontakt:
Markus, przecież ja Cię bardzo lubie, za Twoje przywiązanie do Suzuki i twardośc w terenie. nie mieliśmy niestety okazji sie poznać choc chyba kilka razy Cię widziałem
To co napisales jednak w Twoim poście ni jak sie miało do obiektywnej opinii - zgadzam się, cytowales innych, to jest dobre ale Twoje wypowiedzi były tak agresywne i nieobiektywne, że nie moglem tak tego zostawic "pół tony złomu" czy jak Ty to napisałeś....
To, że napisałes swój post i wydaje Ci się, że "sprostowałes pewne sprawy" i mnóstwo ludzi przytaknęło nic nie zmienia. Napisałem długa liste rzeczy, z którymi sie nie zgadzam i to nie jest tylko moja opinia lecz bardzo często FAKTY, o których Ty po prostu nie wiesz lub jak np. w przypadku Designu nie chcesz wiedzieć lub nie widzisz.
Co do pozytywnych opinii to mimo wszystko obiektywnie było by wspomniec o nich tak jak zrobił to Marco bo sa to niepodważalne argumenty. To, ze ich dużo podaliśmy na forum nicnie zmienia bo Ty jestes przedstawiecielem opinii, że "to wszystko to bzdury"
Pozdrowienia dla odważnych uzytkowników gadu-gadu. Brutusy!!!!!

To co napisales jednak w Twoim poście ni jak sie miało do obiektywnej opinii - zgadzam się, cytowales innych, to jest dobre ale Twoje wypowiedzi były tak agresywne i nieobiektywne, że nie moglem tak tego zostawic "pół tony złomu" czy jak Ty to napisałeś....
To, że napisałes swój post i wydaje Ci się, że "sprostowałes pewne sprawy" i mnóstwo ludzi przytaknęło nic nie zmienia. Napisałem długa liste rzeczy, z którymi sie nie zgadzam i to nie jest tylko moja opinia lecz bardzo często FAKTY, o których Ty po prostu nie wiesz lub jak np. w przypadku Designu nie chcesz wiedzieć lub nie widzisz.
Co do pozytywnych opinii to mimo wszystko obiektywnie było by wspomniec o nich tak jak zrobił to Marco bo sa to niepodważalne argumenty. To, ze ich dużo podaliśmy na forum nicnie zmienia bo Ty jestes przedstawiecielem opinii, że "to wszystko to bzdury"

Pozdrowienia dla odważnych uzytkowników gadu-gadu. Brutusy!!!!!
Zgadza się, ale na rynku są marki quadów które nie potrzebują wcale takich intensywnych zabiegów marketingowych, chyba wiesz o jaką codzi?iras61:
teraz każdy może wyciągnąć idywidualne wnioski

Ostatnio zmieniony pt 08 lut, 2008 przez AtvKamin, łącznie zmieniany 1 raz.