Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
- prezziguzzi
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
- BadAmstaff
- Kontakt:
Prezzi jaka wojna?? Ja i wielu innych juz po prostu mamy dosc sprowadzania kazdego tematu do polarisa. Na prawde niektóre osoby przez twoja mentalność nie pojawiaja sie na tym forum . Ty tego nie rozumiesz??
Nawet najlepszy market w którym bedzie tylko kiełbasa zacznie cie denerwować.
Sam wiesz ze informowałem cie o tym ze juz starczy tego polarisa
Markus napisał
Nawet najlepszy market w którym bedzie tylko kiełbasa zacznie cie denerwować.
Sam wiesz ze informowałem cie o tym ze juz starczy tego polarisa
Markus napisał
a mam tylko nie chec do monotematyzmu. Bez wzgledu jaki by on nie był.
No ale zrozum ze tego momentami juz sie nie da czytac. Sam zaczołem ostatnio czesciej przegladac inne forum bo tam jest mniej Polarisa.
Zostawcie troche miejsca na inne tematy NIE zwiazane z ........(no i znowu musze to napisac) ..polarisem:/:/:/
Takze chłopcy polsonowcy im beda jeszcze bardziej zachwalać tego ........ja mu .........tam......ymm , a POLYRASAtym wiecej stron bedzie miec ten temat
Prosze nie przeginajcie z tymi Polarismi bo bede musiał zabrac głos i troszke wyprostowac pewne jakze skrzywione opinie.
Sami widzicie ze na pewno nie działałem pochopnie. Jak inaczej mam wam to powiedziec ze juz (jak to Grzesiek Głowienka powiedział) zygac sie chce.
Nie chodzi mi o zadna wojne. Jestem pokojowo nastawiony. Nie daze do jakis bezposrednich starć w terenie. Wszyscy milcza bo nie chca wam psuc humorków i psuc sprzedazy. Ja rowniez nie chciałem stac sie koscia niezgody ale ktos w koncu musiał zareagowac mocniej.
Sprzedawajcie sobie quady w jak najwiekszej ilosci. Na prawde ja nie mam nic przeciwko temu.
Ale chce zeby forum quadzikowe w koncu przestało sie jednoznacznie kojarzyc z jedna marka a juz to ma momentami miejsce, i zeby nie robic młodym quadziarzom sieczki w głowie.
Ostatnio usłyszałem ze z quadzika zrobił sie "pudelek"
Szanujmy poglady wszystkich forumowiczów.
Pozdrawiam całego Polsona i zycze jak najwiekszych sukcesów,... tylko ciszej, prosze.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK