Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
-
- Quad:: kawasaki brute force750
- Imię: krystian
Re: Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
witam jestem tu nowy i czytajac ten post o polarisie to mysle ze ten markus dobrze w lape dostal czy cos bral ze tak polarisa oczernia mialem duzo firmowych quadów obecnie mam kawasaki brute force 750 i podlóg polarisa to zlom chodz jest w idealnym stanie jednego i drogiego mam ponad rok wiec do testowania ich czasu nie brakowalo osobiscie polecam polarisa bo pszynajmniej nie zajezdzi go tak szybko jak inne jest niesamowicie mocny i silnik i reszta ale ma wady jak karzdy inny quad wiec markus nie pisz glupot jak nie jezdziles to maszyna to podstawa i nie udawaj takiego madrego bo to smieszne masz jeszcze mleko pod nosem jak tak sie wymadrzasz
- jarecki13
- Quad:: TraktoReX 680 :)
- Imię: Jarek
Re: Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
Kystian ostatni wpis w tym temacie był 7 lat temu więc dużo mogło się zmienić jeśli chodzi o polarisy osobiście nic nie mam do tej marki i powiem szczerze ,ze latała jedna 500 cmm z nami i naprawdę byłem zdziwiony jej właściwościami mocą itd , nie obrażaj się na innych i nie obrażaj kolegów z forum bo jeszcze pewnie nie raz poprosisz o pomoc a na samym początku pojechałeś jak jakiś obrażony dzieciak któremu nie podobał się wpis innego użytkownika forum, poczytaj sobie inne posty na temat polarisa i porównaj je do siebie, jak dla mnie jest to dobra marka choć trochę nie doceniona w naszym kraju. Będąc na misji to tylko widziałem Polarisy z przebiegami takim ,że pewnie nikt by nie uwierzył a latały aż miło było popatrzyć- z resztą sam latałem i wiem ,ze wystarczyło tylko smarować,czyscić filtr powietrza i lać paliwko