Polaris jako najgorsza marka quada na rynku!
- prezziguzzi
- Kontakt:
Z przyjemnością prześledziłem ten temat . Pozdrawiam wszystkich!!
I dla uważnych czytelników zagadka...O jakiej marce mowa, acha i czyja to wypowiedź: Cytuję fragment "...dołoży jednemu i drugiemu w terenie", jako odpowiedź na pytanie" co mam wybrać Kawasaki czy Yamahę? Myślę że nic nie przekręciłem . Reasumując co dołoży jednemu i drugiemu?
I dla uważnych czytelników zagadka...O jakiej marce mowa, acha i czyja to wypowiedź: Cytuję fragment "...dołoży jednemu i drugiemu w terenie", jako odpowiedź na pytanie" co mam wybrać Kawasaki czy Yamahę? Myślę że nic nie przekręciłem . Reasumując co dołoży jednemu i drugiemu?
Kain napisał:
http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?p ... ght=#11799
Heh to co wygrałem:)
Hmm trudne pytanie Czyzby chodziło o ta wypowiedz??I dla uważnych czytelników zagadka...O jakiej marce mowa, acha i czyja to wypowiedź: Cytuję fragment "...dołoży jednemu i drugiemu w terenie", jako odpowiedź na pytanie" co mam wybrać Kawasaki czy Yamahę? Myślę że nic nie przekręciłem . Reasumując co dołoży jednemu i drugiemu?
http://quadzik.pl/forum/viewtopic.php?p ... ght=#11799
Heh to co wygrałem:)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Kurcze natknołem się na ten temat i jestem pod wrażniem że wreszcie ktoś napisał prawde o polarisie.
Nieczytałem wszystkich stron i nie wiem czy to pyło już wypominane.
Ale te dwucylindorwe silniki polarisa mają dzwięk jak zajechna jawa 350.
Nieczytałem wszystkich stron i nie wiem czy to pyło już wypominane.
Ale te dwucylindorwe silniki polarisa mają dzwięk jak zajechna jawa 350.
Moc Jest Bogiem, Prędkość Nałogiem, Nitro Zabawą, a Turbo Podstawą
Dla mnie bomba!!! Na biciu znam się lepiej niż na quadach .
Moim jednak skromnym zdaniem Markus założył ten temat w ramach podziwu dla kampanii reklamowej POLSONA na tym forum, bo na ATVPOLSKA by takie wypowiedzi by nie przeszły.
Markus zostałeś zwycięzcą konkursu "o dokładaniu wszystkiemu" nagroda czeka w Nysie może wpadniesz kiedys na jakiś zlocik po odbiór . Pozdrawiam
Moim jednak skromnym zdaniem Markus założył ten temat w ramach podziwu dla kampanii reklamowej POLSONA na tym forum, bo na ATVPOLSKA by takie wypowiedzi by nie przeszły.
Markus zostałeś zwycięzcą konkursu "o dokładaniu wszystkiemu" nagroda czeka w Nysie może wpadniesz kiedys na jakiś zlocik po odbiór . Pozdrawiam
No qurde mowisz maszMarkus zostałeś zwycięzcą konkursu "o dokładaniu wszystkiemu" nagroda czeka w Nysie może wpadniesz kiedys na jakiś zlocik po odbiór . Pozdrawiam
Tym bardziej ze tu od nas chłopaki na Rinconach byli ostatnio u was i długo do siebie dochodzili
A tereny podobno macie nawet nawet:)
A co to za nagroda?? Uchyl rabka tajemnicy
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
- prezziguzzi
- Kontakt: