Witam serdecznie, mam problem z Polarisem. Po roku przerwy w jeździe zmieniłem akumulator na nowy, stary umarł. Ale do rzecz, akumulator zmieniony, paliwo wlane, stan techniczny sprawdzony. Sprzęt odpalił normalnie, lecz gdy wrzuci się bieg do przodu do Polaris przerywa tak jakby miał włączony ogranicznik i strzela z wydechu.
Do tyłu normalnie cofa, nic nie przerywa...Sprawdziłem błędy diagnostyczne z pozycji licznika, nic nie wykazało. Może to oznaczać że przyczyną tego przerywania nie jest elektronika?
Trochę dziwne że do tyłu normalnie jedzie a do przodu nie..
Proszę o pomoc.
Polaris 800 przerywa do przodu
-
- Quad:: polarais sportsman wersja x2 pojemnosc 800 efi
- Imię: Marcin
Re: Polaris 800 przerywa do przodu
Czy kolega rozwiazal juz ten problem czy juz quada nie ma??Cichyy96 pisze:Witam serdecznie, mam problem z Polarisem. Po roku przerwy w jeździe zmieniłem akumulator na nowy, stary umarł. Ale do rzecz, akumulator zmieniony, paliwo wlane, stan techniczny sprawdzony. Sprzęt odpalił normalnie, lecz gdy wrzuci się bieg do przodu do Polaris przerywa tak jakby miał włączony ogranicznik i strzela z wydechu.
Do tyłu normalnie cofa, nic nie przerywa...Sprawdziłem błędy diagnostyczne z pozycji licznika, nic nie wykazało. Może to oznaczać że przyczyną tego przerywania nie jest elektronika?
Trochę dziwne że do tyłu normalnie jedzie a do przodu nie..
Proszę o pomoc.
ja mam problem identyczny i nie wiem co to moze byc