[PT] Poland Trophy 2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kingway

Post autor: Kingway » wt 28 kwie, 2009

A co tu opowiadać działo się sporo :) i była cała "ciśnieniowa" czołówka relacje są pewno już w necie o naszych wynikach nie piszę bo chwalić się nie będę :) wyniki same nas chwalą a Benek jak to Benek The Beściak i tyle :)

Marko77 niech dojadą do końca i opowiedzą jak jest, bo z tego co wiem to frekwencja niska a koszty duże, ale zobaczymy może za rok polecimy bo dowiedzieliśmy się z 3 ręki nikt nic nie powiedział o tej wyprawie.

botor
Kontakt:

Post autor: botor » wt 12 maja, 2009

cicho wszedzie.. głucho wszedzie... :)

mam pytanko czemu nie było na I edycji tych bardziej znznych m.in. brylanta jarysa itd

a przynajmniej nie ma ich w klasyfikacji :)
Suzuki Eiger automat

Marko 777

Post autor: Marko 777 » wt 12 maja, 2009

Nie ma i raczej nie będzie. Może wybrali inne bezciśnieniowe imprezy, a może wolą kontakt z sędziami zamiast elektroniki i wielkiego brata.
Wielka szkoda że taka marka jak PT zamiera, ale tak jest jeżeli impreza nie jest robiona dla zawodników tylko dla innych celów ( ????)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » śr 13 maja, 2009

Marko 777:
Nie ma i raczej nie będzie. Może wybrali inne bezciśnieniowe imprezy, a może wolą kontakt z sędziami zamiast elektroniki i wielkiego brata.
Wielka szkoda że taka marka jak PT zamiera, ale tak jest jeżeli impreza nie jest robiona dla zawodników tylko dla innych celów ( ????)
"Oj tam, oj tam..." - to taki cytat z pewnego niemorlanego dowcipu...
Jeżeli już to wolałbym kontakt z "sędzinami" - bo to zawsze przyjemniej :figielek:

Na kolejnej edycji PT nie będzie już trackloggerów. W Walimiu system pogrzebał się definitywnie, o czym może napisać np. Mariusz Kulak. Dlatego zespół PT odchodzi od tego systemu. Pozostają elektroniczne pieczątki Explony.
Póki co quadowa emeryturka :)

botor
Kontakt:

Post autor: botor » śr 13 maja, 2009

co do jarysa to prawdopodobnie bede wiedzial dzisiaj ale inni??

dlaczego uwazacie ze polan trophy juz nie jest takie jak kiedys??
Suzuki Eiger automat

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

botor:
...dlaczego uwazacie ze polan trophy juz nie jest takie jak kiedys??
Tylko proszę o opinie uczestników, a nie kolegów uczestników, bo to czasami pewne sprawy jakoś inaczej przy :drink: się przekazuje...

botor
Kontakt:

a czemu pan sie nie udzieli panie grzegorzu?? :)

A własnie nie było ekipy quadzika na PT??
Suzuki Eiger automat

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Kontakt:

Ja oczywiście swoje zdanie mam w tej kwestii, ale chce usłyszeć opinie innych... A ekipa Quadzika była w Walimiu (ja niestety nie dałem rady, bo majowy numer Quadzika szedł do druku) - a Jarek mógł dojechać tylko na odcinek dzienny...

botor
Kontakt:

aha... :) ale relacji nadal nie widze na stronie ;> tylko ze kingway startuje i ze pozajmowal wysokie miejsca :)
Suzuki Eiger automat

mopi

Post autor: mopi » śr 20 maja, 2009

Kingway:
A co tu opowiadać działo się sporo :) i była cała "ciśnieniowa" czołówka relacje są pewno już w necie o naszych wynikach nie piszę bo chwalić się nie będę :) wyniki same nas chwalą a Benek jak to Benek The Beściak i tyle :)
Witam,
Faktycznie nie pisz o wynikach bo nie masz się czym chwalić. Zajęliście miejsca nie po walce w terenie, tylko pisząc protest. Niestety, odpuściłem sobie walkę na papierki, uznałem to za żenujące. Co do wyników proponuję porównać np czas przejazdu OS na etapie noc- miałem 5 razy krótszy czas przejazdu od waszego zawodnika (40 minut kontra 2 godziny i 40 minut)... Można to sprawdzić na stronie Poland Trophy lub w załączniku do tego posta.

admin: poprawiłem cytowanie
Załączniki
qsp_noc_dolnoslaska.pdf
(172.69 KiB) Pobrany 277 razy
Ostatnio zmieniony śr 20 maja, 2009 przez mopi, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawiam
Radek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”