[PT] Poland Trophy 2009

Archiwum imprez przeprawowych, które już się odbyły.
ODPOWIEDZ
brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » śr 21 sty, 2009

No MPARYS teraz to pojechałeś po całości.

Powiem ci tylko jedno warszawka wygrała najwięcej rajdów w 2008 jak zrobice taki wynik jak my to możemy pogadać. I nie chodzi tu przyjedź do mnie to sie sprawdzimy chodzi i o udział w rajdach konkretnie. Zachłysneliście sie tym PT i nie walczycie na innych imprezach nie wiem czemu.

oczywiście bez urazy bo was lubie bardzo tylko dziwi mnie twoja postawa na tym forum... (jak byś miał w tym jakiś interes)...
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

MPARYS

Post autor: MPARYS » czw 22 sty, 2009

warszaw jest najlepsza i tak ma być dobrze ze naszej tważy broni benek uf :lol: :lol: moja postawa wyrabiam zniżkę na wpisowe :lol: :lol:

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » czw 22 sty, 2009

MPARYS

moja postawa wyrabiam zniżkę na wpisowe
hehe teraz wszystko rozumiem
pozdrowionka dla waszego całego teamu

ps. niepotrzebnie ubliżyłeś marcusowi to mój przyjaciel
Ostatnio zmieniony czw 22 sty, 2009 przez brylant, łącznie zmieniany 1 raz.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

robertyamaha

Post autor: robertyamaha » czw 22 sty, 2009

kolego parys, podejrzewam że masz najdroższy najbardziej wygadżetowany sprzęt, a wrzucasz biegi nie tą ręką po której stronie masz drązek, siedź lepiej w domu i oglądaj youtube

markus jest naprawdę spoko gość !

Awatar użytkownika
cerrone
Quad:: Yamaha RingRoad
Kontakt:

Post autor: cerrone » pt 23 sty, 2009

MParys
jestem przekonany ze po wszystkich postach jakie zamiesciles na tym "forum"
organizatorzy PT powini i to szybko podniesc Ci wpisowe za udzial w ich imprezach!!!

final jest taki ze bardziej zniechecasz ewentualnyh chetnych na PT niz robisz cos w kierunku zeby pojechali :dobani: :dobani: [/b]
Yamaha RingRoad

Marko 777

Post autor: Marko 777 » pt 23 sty, 2009

Zgadzam się z Łukaszem i mogę dodać że na maxa obrzydziłeś mi PT.
Inna sprawa że jak podlicze wszystkie edycje PT czyli około 6 tyś to mogę sobie już dzisiaj kupić najważniejszą nagrode klasy QEX ( skuter) i jeszcze starczy na mega wielki puchar ! :haha: :haha: :haha:

Awatar użytkownika
Ruszko
Moderator
Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
Imię: Bartosz
Kontakt:

Post autor: Ruszko » pt 23 sty, 2009

Tylko jest jedno ale... ten zakupiony skuter nie będzie tak smakował jak ten, który wygrasz...no i masz wspomnienia na całe życie :)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!

Awatar użytkownika
homarek
Lucky ATV Team
Kontakt:

Post autor: homarek » sob 24 sty, 2009

Po PT to mam tylko wspomnienia o pijanych sędziach i "bankiecie" w Morągu, z którego szybciej uciekliśmy, niż tam pojechaliśmy. :)
[img]http://www.otofotki.pl/obrazki/wqdz690429546a.GIF[/img] [url=http://tnij.org/pisownia_pcf][color=red]Piszę poprawnie po polsku[/url][/color]

Marko 777

Post autor: Marko 777 » sob 24 sty, 2009

Homarek, niestety czasami coś się nie udaje- a Morąg był totalną klapą i wszyscy to wiedzą.
Ale PT 2 Drawsko było całkiem fajnie i to należy pamiętać.
Myśle że w tym roku będzie lepiej ale cena za udział szokująca.
Inne rajdy na szczęście mają jeszcze normalne koszty i więcej dają jazdy.
Ale my nie jedziemy w tym roku więc niech sobie radzą sami. :myśl:

Awatar użytkownika
markus
Kontakt:

Post autor: markus » sob 24 sty, 2009

Oczywiście nasze dewiacje na temat Regulaminu PT ktore wszyscy prowadzimy w tym dziale należy traktowac (w szczegolności przez organizatorów) z pewnym dystansem i dawka humoru.
Mysle ze nie jest nikogo celem zniechecic do tej, jak by nie patrzec najwiekszej imprezy Off- Road -owej innych uczestników.
Tylko dzieki spopularyzowaniu legalnych imprez srodowisko quadowe może byc lepiej spostrzegane.

Maciek robi kawał dobrej roboty i wiem ze nie raz przypłaca to nerwami bo sam wiem ile to jest stresu i spraw do dopiecia na ostatni guzik.

Być moze za kilka lat PT stanie sie impreza rangi Croatia, Ładoga albo i wieksza. I oby tak było bo wzajmna rywalicja wsród rodaków jest troche niehumanitarna a KTO Z NAS NIE CHCIAŁ BY POKAZC KTO ZADZI W SRODOWSKU OFF ROAD-OWYM NP. NIEMCOM ALBO ANGLIKOM?? :haha: :haha: :haha:

Co do trasy to po raz kolejny powtórze, ze trasa MUSI byc objechana quadem i to najlepiej przez jakiegos objezdzonego uczestnika rajdów.
Inaczej to jest taka troche loteria, raz sie uda zrobic fajna trase a raz nie.

Tak czy inaczej Poland Trophy jest najwieksza impreza z duzym rozmachem i na pewno wszyscy chcemy aby sie rozwijała.
A juz kazdego decycja osobista kto gdzie kiedy i na jaki rajd pojedzie.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy przeprawowe”