[PT] Poland Trophy 2008
Róznice zdan wydaje mi sie wynikaja ze róznego rozumienia i pojmowania słowa zabawa.
Dla niektórych zabawa ( a tym dla mnie) to impreza typu Integracja. Nie ma cisnienia, jest bezpiecznie jest duzo czasu na integrowanie sie itp.
Natomiast trudne imprezy , gdzie jest niesamowity wysiłek fizyczny. jest mokro ciemno, niebezpiecznie, szybko, i czasami nerwowo to jest własnie FUN.
Zgodze sie z 2canem ze Fun jest najwazniejszy. Ale co to jest Fun??
A no Fun to moze byc zmeczenie na maxa, morderczy odcinek nocny na pionowych scianach w lejacym deszczu i zimnie.
Fun to takze samo dojechanie do mety. Fun to dla mnie przezwyciezenie własnych słabosci. Kiedy juz wydaje ci sie nie dasz rady zrobic ani metra, kiedy otoczenie sie przeraza, i czujesz boł w kazdym kawałku ciała, a ty jedziesz dalej i przekraczasz kolejna granice swojej wytrzymałosci
Fun to takze wystartowanie po nocnym odcinku i godzinnej drzemce do dziennej trasy . kiedy twoje ciało mowi NIE!!!
Dla innych Fun to moze predkość, obojetnie jakim pojazdem. Ale czy np. szybka jazda jest zabawą??
Rozmawiałem z Arkiem Pawełkiem który włąsnie wrócił z wyprawy do przyladka HORN. Czy dla niego ustalenie kolejnego rekordu to była "zabawa"?????
Raczej nie sadze. To była udana próba pokonania siebie której FUN na pewno był niedłacznym elementem.
Cos wnosze do tego forum i wierze ze te informacje sie sporej ilosci osobom przydadza.
Tobie sa one widocznie nie potrzebne ale takim twoim podejsciem zrazisz do swojej osoby ( i do tego forum) kolejne osoby.
Zastanow sie nad tym.
Przynajmniej ja to tak rozumie.
Wysyłam ci na priwe numer tel do organizatora. (mysle ze moge) Tam uzyskasz wszystkie niezbedne informacje. Jak sie cos nowego dowiesz to daj znac na forum.
Tak czy owak jesli impreza bedzie tak udana jak w 2007r to mysle ze wszyscy beda sie dobrze bawic, miec FUN czy jak to sobie kto nazwie.
Pozdrawiam
Dla niektórych zabawa ( a tym dla mnie) to impreza typu Integracja. Nie ma cisnienia, jest bezpiecznie jest duzo czasu na integrowanie sie itp.
Natomiast trudne imprezy , gdzie jest niesamowity wysiłek fizyczny. jest mokro ciemno, niebezpiecznie, szybko, i czasami nerwowo to jest własnie FUN.
Zgodze sie z 2canem ze Fun jest najwazniejszy. Ale co to jest Fun??
A no Fun to moze byc zmeczenie na maxa, morderczy odcinek nocny na pionowych scianach w lejacym deszczu i zimnie.
Fun to takze samo dojechanie do mety. Fun to dla mnie przezwyciezenie własnych słabosci. Kiedy juz wydaje ci sie nie dasz rady zrobic ani metra, kiedy otoczenie sie przeraza, i czujesz boł w kazdym kawałku ciała, a ty jedziesz dalej i przekraczasz kolejna granice swojej wytrzymałosci
Fun to takze wystartowanie po nocnym odcinku i godzinnej drzemce do dziennej trasy . kiedy twoje ciało mowi NIE!!!
Dla innych Fun to moze predkość, obojetnie jakim pojazdem. Ale czy np. szybka jazda jest zabawą??
Rozmawiałem z Arkiem Pawełkiem który włąsnie wrócił z wyprawy do przyladka HORN. Czy dla niego ustalenie kolejnego rekordu to była "zabawa"?????
Raczej nie sadze. To była udana próba pokonania siebie której FUN na pewno był niedłacznym elementem.
Ital po raz kolejny wyczuwam sarkazm w twojej wypowiedzi. TY jako moderator powinienes byc własnie wdzieczny za to ze dziele sie (jak i sie wydaje waznymi) informacjami które posiadam.Może zostaniesz rzecznikiem prasowym największej imprezy przeprawowej w europie
Cos wnosze do tego forum i wierze ze te informacje sie sporej ilosci osobom przydadza.
Tobie sa one widocznie nie potrzebne ale takim twoim podejsciem zrazisz do swojej osoby ( i do tego forum) kolejne osoby.
Zastanow sie nad tym.
youtek na prawde nie wiem czego tu nie rozumiesz. Ten uchwyt jest juz twoja własnoscia na wszystkie trzy edycje w tym roku. Jesli owe nadajniki sie sprawdza to pewnie te uchwyty beda uzywane juz zawsze.Uwaga do ceny mocowania a wlasciwie do wyrzucenia jej z ceny rajdu jest nadal aktualna
Przynajmniej ja to tak rozumie.
Wysyłam ci na priwe numer tel do organizatora. (mysle ze moge) Tam uzyskasz wszystkie niezbedne informacje. Jak sie cos nowego dowiesz to daj znac na forum.
Tak czy owak jesli impreza bedzie tak udana jak w 2007r to mysle ze wszyscy beda sie dobrze bawic, miec FUN czy jak to sobie kto nazwie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wt 18 mar, 2008 przez markus, łącznie zmieniany 1 raz.
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
Ech koncze z tym uchwytem bo i tak mnie sporo osob uwaza za czepialskiego (zapewnie slusznie, ale trudno mi przjesc do porzadku dziennego nad sprawami co do ktorych mam watpliwosci) Swoje zdanie mam i je wyrazilem, nie znaczy to ze na rajd nie pojade czy uwazam organizatorow za nierogarnietych amatorow. Wrecz odwrotnie. Ciesze sie ze komus sie chce pracowac dla zaspokojenia naszych checi FUN'u/cisnienia/zabawy (niepotrzebne skreslic) Ale koncze juz temat uchwytu z w/w powodow
Brylant--> Startuje w advance. I dla mnie to naprawde jest zabawa. Co wiecej, wiem ze to rowniez bedzie zabawa w przyslosci. Kiedy nia byc przestanie to znaczy ze czas znalezc inne hobby.
Brylant--> Startuje w advance. I dla mnie to naprawde jest zabawa. Co wiecej, wiem ze to rowniez bedzie zabawa w przyslosci. Kiedy nia byc przestanie to znaczy ze czas znalezc inne hobby.
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
- ITAL
- V-ce Admin
- Quad:: Honda Rincon 680 :)
- Imię: Adam
- Kontakt:
Marcus zwariowałeś????markus
Ital po raz kolejny wyczuwam sarkazm w twojej wypowiedzi
Zapamietaj sobie do końca rajdów i jeden dzien dłużej
NIGDY NIE POZWALAM SOBIE NA OSOBISTE WYCIECZKI I ZAWSZE SKUPIAM SIE NA PROBLEMIE A NIE CZLOWIEKU.
Spotkaliśmy sie wielokrotnie i chyba można powiedzieć ,że się znamy więc nie bądz taki śmiertelnie poważny uwaga o rzeczniku była zartem moim zdaniem niezłym.
Widzę ,że jeszcze mnie nie poznałeś ale to sie niebawem zmieni
Podzielam opinię Admina odnośnie przebiegu dyskusji.
Honda Rincon TRX 680 FA 2008! Red
- Grzegorz Głowienka
- Administrator
- Quad:: testowy :)
- Imię: Grzegorz
- Kontakt:
ITAL, tu znajdziesz całą bazę noclegową... -> http://www.polandtrophy.pl/nocleg.html
Ekipa Quadzik.pl śpi zapewne w hotelu GEOVITA, ale jeszcze nie sprawdzałem, bo to organizator nam zapewnia...
Jeżeli baza rajdu wraz ze sceną będzie w tym samym miejscu co rok temu (czyli okolice stacji w Jugowicach) to hotel GEOVITA wydaje się być najbliżej tego miejsca...
Ekipa Quadzik.pl śpi zapewne w hotelu GEOVITA, ale jeszcze nie sprawdzałem, bo to organizator nam zapewnia...
Jeżeli baza rajdu wraz ze sceną będzie w tym samym miejscu co rok temu (czyli okolice stacji w Jugowicach) to hotel GEOVITA wydaje się być najbliżej tego miejsca...
Póki co quadowa emeryturka :)