Pogaduchy o CF Off-Top
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Jeśli w dobrej cenie to czemu nie .
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
A jaka różnica jest w kasie do najtańszego 2015 jakiego znalazłeś?
V2.....sound of madness
Koło 2-3 tysięcy, największy powód, dla którego myślałbym nad 2013 jest sprzęgło, jakby mi padło to mogiła. Stąd moje pytanie- orientujecie się, których dokładnie cf moto 500 to dotyczyło?
Ale raczej 2015 wezmę, ze względu na większą cenę przy sprzedaży gdyby się okazało, że quad mi się nie przydaje. Do tego zauważyłem, że te quady często stoją jako "wystawa" przed sklepem i po dwóch latach może już być trochę używany od samego stania.
Ale raczej 2015 wezmę, ze względu na większą cenę przy sprzedaży gdyby się okazało, że quad mi się nie przydaje. Do tego zauważyłem, że te quady często stoją jako "wystawa" przed sklepem i po dwóch latach może już być trochę używany od samego stania.
A może CF 550?
jest na wytrysku to można mapę wgrać i z reniami się ścigaćCj_cezar pisze:A może CF 550?
V2.....sound of madness
To wolałbym tego can-ama 450 bodajże. Miałbym w podobnej cenie- 28 tysięcy.
Powiedzcie mi- można kupić jakiś korek paliwa na kluczyk? Trochę głupio, że w takim quadzie każdy może go otworzyć...
Powiedzcie mi- można kupić jakiś korek paliwa na kluczyk? Trochę głupio, że w takim quadzie każdy może go otworzyć...
Ale Cf 550 prawie nowy kosztuje 22 000. A to już różnica.
- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
I ze wspomaganiem,,,,,Cj_cezar pisze:Ale Cf 550 prawie nowy kosztuje 22 000. A to już różnica.
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
Prawie robi wielką różnicę, potrzebuję fvat23%. I tak już będę stratny na tym, że w naszym kraju nie da się odliczyć sensownie pełnego vatu.
Choć faktycznie- wspomaganie by się przydało, ale niestety.
Choć faktycznie- wspomaganie by się przydało, ale niestety.
Faktura na 10 000 +Vat