Pogaduchy o CF Off-Top
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Masz już fotki na PW
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
Sorry Czarek....to ja ją ustrzeliłem .oolsztyniak pisze:
Napisałem do Krzycha bo faktycznie nie widać a miał kilka dni temu na pewno i poniżej 300 zł 72W
Miejmy nadzieję, że Krzychu wystawi kolejne .
V2.....sound of madness
Sorry Czarek....to ja ją ustrzeliłem .Robsson pisze:
Miejmy nadzieję, że Krzychu wystawi kolejne .[/quote]
Dobrze, że to nie żona, więc wybaczam
Ok. Nie ma ciśnienia, więc poczekam
A możesz podać mi jej długość?
Jeszcze jej nie mam u siebie ale ma mieć 34 cm razem z mocowaniami całkowitej długości.Cj_cezar pisze:A możesz podać mi jej długość?
V2.....sound of madness
34 to max, który umożliwi schowanie jej w bumper. Więc będzie ok.
- Supriseme
- Quad:: X8, Scrambler 1000xp
- Imię: Szymon
Cześć, czołem
Wczoraj oddałem gada na serwis z uwaloną wyciągarką. Tak po prostu przestała działać i zrobiła się baaardzo gorąca
Po rozebraniu w serwisie rozpadł się cały stojan a ze środka wyciekła czarno biała i śmierdząca "prądem" maź, komutator jest cały czarny i nie wygląda Zdrowo . Jak myślicie co postanowi "Centrala"? moja wina?:)
Wczoraj oddałem gada na serwis z uwaloną wyciągarką. Tak po prostu przestała działać i zrobiła się baaardzo gorąca
Po rozebraniu w serwisie rozpadł się cały stojan a ze środka wyciekła czarno biała i śmierdząca "prądem" maź, komutator jest cały czarny i nie wygląda Zdrowo . Jak myślicie co postanowi "Centrala"? moja wina?:)
Serwis nigdy nie widzi winy gwaranta tylko użytkownika
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Ta winda to i tak syf kiła i mogiła, i tak dziwne że aż tyle działa.
Walczyć możesz ale nie wiem czy coś uda się załatwić, no chyba, że ktoś nad Tobą czuwa i dostaniesz nową
BTW Czyscilem dzisiaj wlot i wylot z CVT, to normalne że na wylocie jest czarny osad przypominający sądzę?
Nigdy tam nie zaglądałem i domyślam się ,że to z paska ale to oznaka że jest ok i pasek się "dociera"/zużywa i to normalny objaw czy lepiej zajrzeć do środka i zobaczyć co tam się wyrabia?
No i CF poskładana ,uszczelka wydechu wymieniona ,cały wydech wyczyszczony że jak nówka wygląda osłony termiczne również wymyte a plastiki dostały nową taśmę aluminiową w miejsce starych oryginalnie przyklejonych.
Roboty na cały dzień jeśli chce się robić to samemu, nie polecam nikomu mówiąc szczerze ale chętnie udzielę rad gdyby ktoś borykał się z głośną pracą wydechu .
Po wielkości tej grafitowej uszczelki wcale się nie dziwię że się wypaliła. Do bashana dają grubsze i większe.
Walczyć możesz ale nie wiem czy coś uda się załatwić, no chyba, że ktoś nad Tobą czuwa i dostaniesz nową
BTW Czyscilem dzisiaj wlot i wylot z CVT, to normalne że na wylocie jest czarny osad przypominający sądzę?
Nigdy tam nie zaglądałem i domyślam się ,że to z paska ale to oznaka że jest ok i pasek się "dociera"/zużywa i to normalny objaw czy lepiej zajrzeć do środka i zobaczyć co tam się wyrabia?
No i CF poskładana ,uszczelka wydechu wymieniona ,cały wydech wyczyszczony że jak nówka wygląda osłony termiczne również wymyte a plastiki dostały nową taśmę aluminiową w miejsce starych oryginalnie przyklejonych.
Roboty na cały dzień jeśli chce się robić to samemu, nie polecam nikomu mówiąc szczerze ale chętnie udzielę rad gdyby ktoś borykał się z głośną pracą wydechu .
Po wielkości tej grafitowej uszczelki wcale się nie dziwię że się wypaliła. Do bashana dają grubsze i większe.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son