Pogaduchy o CF Off-Top
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
To poprostu zbyt duza dawka melisy - pozniej kazdy serwis wydaje sie wmiare ok a reszte co przypadkiem nie wymienia mozna zrobic samemu juz w domu np. filtry
Zmora slyszalem ze masz w okolicy jakas fajna kopalnie odkrywkowa czy tereny piaskowe, slyszales cos moze? Mamy zamiar wybrac sie w ktorys dzien majowki tyle ze nie wiem czy jest tam co robic quadem
Zmora slyszalem ze masz w okolicy jakas fajna kopalnie odkrywkowa czy tereny piaskowe, slyszales cos moze? Mamy zamiar wybrac sie w ktorys dzien majowki tyle ze nie wiem czy jest tam co robic quadem
jak chcesz ze Zmorą jeździć to zaopatrz się w dużo , dużo melisy a w trakcie ssij cukierki z melisą bo adrenalina cię zabije
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
daj namiary - fajnie działaCzoper pisze:NFZ mi to przepisał
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Mamy fajne miejsce blisko pustyni błedowskiej - myślę że o tym mówisz w Bukownie.Norek01 pisze:Zmora slyszalem ze masz w okolicy jakas fajna kopalnie odkrywkowa czy tereny piaskowe, slyszales cos moze? Mamy zamiar wybrac sie w ktorys dzien majowki tyle ze nie wiem czy jest tam co robic quadem
NO chyba ze o naszych ostatnich kamieniołomach ale...hmmmm jest troszkę trudniej
Nie słuchaj go..ja sam jestem jedna chodząca melisa...siła spokoju i rozwagi w jeżdżeniuCzoper pisze:jak chcesz ze Zmorą jeździć to zaopatrz się w dużo , dużo melisy a w trakcie ssij cukierki z melisą bo adrenalina cię zabije
Masz super quada do jeżdżenia z dzieciakami - zapraszam na zlot 9 maja miło będzie poznać osobiście
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Siemka quadowi bracia sorki ze tutaj to pisze a nie w dziale giełda ale wybaczcie, sprzątam garaż i nazbierałem troche gratów od Cf moto 800, niżej daje numer aukcji może cos komuś sie przyda :5278556605 i tłumik oryginalny za grosze sprzedam , moze komuś sie przyda , piszcie indzwońcie , pozdro Maciej
- migacz
- Quad:: CF Moto Allroad 500
- Imię: Marcin
- Kontakt:
Czy ktoś z Was zna jakiś sklep online z częściami do cf-moto tak żebym mógł po numerach katalogowych wyszukać potrzebnych części. Kolega sobie kupił CF Moto 500-A krótką wersję i potrzebuje kilka pierdółek zamówić - osłona wajchy biegów (ta harmonika na dole), klosz tylnej lampy i przerywacz do kierunkowskazów.
https://rollcenter.pl/ - rolety u moskitiery że mucha nie siada
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Nie, nie pojechałem po bandzie a napisałem to co uważam za słuszne, zresztą nie tylko jak.Norek01 pisze:Olsztyniak to pojechales po bandzie, czyli co? najlepjej abysmy wszyscy klamali, ukrywali i krecili a nie mowili prawde? prawdziwy polak a nie prosciej kupic AC i zyc uczciwie? Szkoda kasy to jezdzic po asfalcie! a jak nie lepiej dac te pare groszy i miec spokojne sumienie.
Inaczej po co to forum skoro bedziemy je cenzurowac? I pisac tylko dobre wiadomosci a reszta bedzie siedziec cicho, to bedzie tu nuda na maxa.
dla serwisu to nie bedzie nic trudnego aby ustalic co i jak.
Mysle ze kolega kupujac quada byl swiadomy ze gleboka woda = problemy
Ja mysle ze fajnie ze napisal bo czesto my quadowcy myslimy sobie ze jakos sie przejedzie przez nie znana rzeczke a tu czytajac taki tekst to jak wiadro zimnej wody.
Mam nadzieje kolego ze uda Ci sie go naprawic tanim kosztem - masz moze filmik z wycieczki ?
Myślisz, że wykupienie AC ochroni Cię przed wszystkim?
AC przed głupotą nie chroni i zapewniam Cię, że w takim przypadku nie dostaniesz ani grosza BA powiedzą, że chcesz wyłudzić odszkodowanie.
Wjedź quadem do rzeki umyślnie, pojedź do serwisu - powiedz co zrobiłeś i niech zabiorą Ci gwarancje, później uczciwe zgłoś do ubezpieczyciela, że umyślnie wjechałeś do rzeki i mają Ci zapłacić za uszkodzenia to Cię rzeczoznawca wyśmieje.
Widać nie zrozumiałeś przekazu zawartego w postach - cenzurował je autor postów bo nieumyślnie coś chlapnął
Nie wiem tylko co ma jazda po asfalcie do tego czy komuś szkoda kasy czy nie... głupie porównanie.
Ale Twoje rozumowanie "Jak mam AC to wszystko mi wolno" jest trochę błędne
Jak Ci nie szkoda kasy i uważasz, że Twoje AC za parę groszy (jakieś 2 tyś) załatwi każdy temat to wylej olej z silnika i zatrzyj motor, później zgłoś to do AC żeby Ci wymienili .... A odszkodowanie za umyślny wjazd do rzeki .... melisę się pije a nie pali
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
http://www.quady.malopolska.pl/migacz pisze:Czy ktoś z Was zna jakiś sklep online z częściami do cf-moto
wprawdzie nie po numerach ale są bardzo pomocni i ja dużo u nich kupowałem (akurat głównie do 500tek)
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Czy Andrzej musi o wszystkim wiedzieć, i dlaczego wymienia daną część? A to właśnie zależy od serwisu.Czoper pisze:trzeba bronić serwisów !! bo serwis zawsze działa w dobrej wierze i w naszym imieniu!! zawsze uznaje gwarancyjne naprawy czy powstałe z naszej czy ,, fajansiarskiego '' wykonania danego elementu dbajmy o dobre imię wszelakich serwisów
Olsztyniak widze ze nie zrozumiales - mysle ze musimy sie sznowac co za tym idzie nie klamac, nie cenzurowac wypowiedzi bo po co to forum? To jest zycie kazdy popelnia bledy i fajnie czasem uczyc sie na cudzych
Jesli uwarzasz inaczej to ok niech tak zostanie.
Jesli chodzi o AC tak moge go zalac malo tego moge zglosic ze tlumik mam porysowany czy odbarwiony i tak wymienia mi na nowiutki, kazda ryske na plastiku wymienia na nowy elemet nawet odbarwiony przez kupe ptaka bo mam miec jak salonowy wiec jesli poszukasz ac to znajdziesz super opcje. To tak w ramach informacji dla osob zainteresowanych i chcacych pisac prawde na forum
zmora wybieram trudniejsza opcje mam nadzieje ze moja gadzina bedzie sprawna do tego czasu. Jesli bylbys naszym przewodnikiem milo by bylo spotkac sie no i zobaczyc Twoj nowy nabytek. bedziesz mial czas i checi? Ja znow odwdziecze sie wycieczka po pieknym beskidzie zywieckim
Jesli uwarzasz inaczej to ok niech tak zostanie.
Jesli chodzi o AC tak moge go zalac malo tego moge zglosic ze tlumik mam porysowany czy odbarwiony i tak wymienia mi na nowiutki, kazda ryske na plastiku wymienia na nowy elemet nawet odbarwiony przez kupe ptaka bo mam miec jak salonowy wiec jesli poszukasz ac to znajdziesz super opcje. To tak w ramach informacji dla osob zainteresowanych i chcacych pisac prawde na forum
zmora wybieram trudniejsza opcje mam nadzieje ze moja gadzina bedzie sprawna do tego czasu. Jesli bylbys naszym przewodnikiem milo by bylo spotkac sie no i zobaczyc Twoj nowy nabytek. bedziesz mial czas i checi? Ja znow odwdziecze sie wycieczka po pieknym beskidzie zywieckim