Pogaduchy o CF Off-Top
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Gratuluję sprzetu. Oby spisywal sie bezawaryjnie
Widzę ze masz tan zwykly zawias, oby sprostal Twoim wymaganiom.
Pojawila sie nowa strona cf moto:
www.atvsweden.pl
Mi sie podoba
Widzę ze masz tan zwykly zawias, oby sprostal Twoim wymaganiom.
Pojawila sie nowa strona cf moto:
www.atvsweden.pl
Mi sie podoba
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o kase...Pingwin Legnica pisze:Widzę ze masz tan zwykly zawias, oby sprostal Twoim wymaganiom.
Kalkulacja była prosta za XTP ktorego nie sposob dostac w tym roczniku i modelu w wersji krotkiej musiałbym wyłożyć co-najmniej 10 tysiaków więcej.
Więc lepiej mnie wyjdzie jak ni bede zadowolony z zawieszki, sprzedac używana z mojego i dokupic ELKE s4 - i tak będę w co-najmniej podobnej kasie.
Zawieszka z XTP też nie jest doskonała i czytałem kilka nie pozytywnych opinii.
Poza tym to zawieszka do szybkiej jazdy a ja takiej nie uprawiam...na przeprawy mam przeczucie że obecne wydoli a jak nie - to jak wyżej
Powiem to tak.... zawsze chciałem mieć CanAma...kupując CFkę uważałem że to okres przejściowy do celu....Robsson pisze:Zmora
Magia żółtego koloru Cię wciągnęła...
Teraz decydując się na wspomnianą magię wcale nie byłem przekonany do mojego wyboru - mam na uwadze to co mi mówiono o Bombach i co czytałem, miałem na uwadze AC i Miśka .... jednak zdałem sobie sprawę że co bym nie wybrał zawsze będę chciał i patrzył z marzeniem na cel - CanAM....
Teraz mam okazję sam wydać opinie o tym co to jest warte i czy warte jest pieniędzy które się za niego żąda..jak się zwiodę to też już wiem co będzie następne więc to nie magia...to po prostu realizacja planów własnych
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
I tak trzymać!!!
Realizacja planów czy magia...zwał jak zwał. Pewne "kolory" dla mnie jednak mają swoją magię i sprawiają że z nimi nasz świat wydaje się/jest (niepotrzebne skreślić) lepszy. Dla mnie to był pomarańczowy i rzeczywiście to był IMO świetny kolor (choć nie myślę tu akurat o CF )
Powodzenia i niech żółtek daje dużo satysfakcji i radochy. No i bezawaryjności.
Realizacja planów czy magia...zwał jak zwał. Pewne "kolory" dla mnie jednak mają swoją magię i sprawiają że z nimi nasz świat wydaje się/jest (niepotrzebne skreślić) lepszy. Dla mnie to był pomarańczowy i rzeczywiście to był IMO świetny kolor (choć nie myślę tu akurat o CF )
Powodzenia i niech żółtek daje dużo satysfakcji i radochy. No i bezawaryjności.
V2.....sound of madness
pięknie! widzę mamy podobny tok/ścieżkę .Powiem to tak.... zawsze chciałem mieć CanAma...kupując CFkę uważałem że to okres przejściowy do celu....
Gratuluję nowego nabytku - ja jeszcze z rok co najmniej do tego przejścia zaczekam.
Piękny nawet jako golas
- sebavfr
- Quad:: Polaris sportsmen 570
- Imię: Sebastian
Sławek gratuluje wyboru oby dobrze ci służył i pomarańcza nie musiała cię holować
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
no...było tak, było - sam to robiłem nawet dwa razy
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
No no Sławek jednak Can am ....... oby dobrze ci się na nim latało i bezawaryjnie
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Jutro po niego jadę już zrobionego więc wieczorkiem może pierwsza przelotka... koło komina
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
No my się na niedzielę ustawiamy chłopaki jakieś kanały ostatnio odkryli jedziemy eksplorować podobno quadami idzie wjechać
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>