Pogaduchy o CF Off-Top
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Re: Pogaduchy o CF Off-Top
Na alledrogo był przez jakiś czas jeden quad rozebrany na części ale jak było widać te części szybko się rozeszły - niektórzy kupowali tylko po to, żeby w razie W mieć na podmiankę.
Zostały jakieś elementy termiczne i kilka plastików - generalnie to co się raczej nie psuje - reszta poszła w mgnieniu oka.
Taka prawda, póki quad w miarę świeży na rynku a producenci części jeszcze się nie obudzili to będziemy skazani na serwis. Generalnie już ktoś powinien się zająć "kopiowaniem" i zacząć wprowadzać zamienniki ze względu na popularność CF Moto w naszym kraju - chciał nie chciał jest to popularny quad bo cenę ma niewygórowaną.
Wracaj Maciek do zdrowia.
BTW lusterko Twoje trafiło do garażu jak u Ciebie niestety brak w nim gwintu i nie ma jak wkręcić w kierownicę a za chiny nie wiem jak wyjąć lustro z plastikowej oprawy nawet nie wiem czy się da.
Moja stopka jest cała i gwint też brak mi tylko góry
Zostały jakieś elementy termiczne i kilka plastików - generalnie to co się raczej nie psuje - reszta poszła w mgnieniu oka.
Taka prawda, póki quad w miarę świeży na rynku a producenci części jeszcze się nie obudzili to będziemy skazani na serwis. Generalnie już ktoś powinien się zająć "kopiowaniem" i zacząć wprowadzać zamienniki ze względu na popularność CF Moto w naszym kraju - chciał nie chciał jest to popularny quad bo cenę ma niewygórowaną.
Wracaj Maciek do zdrowia.
BTW lusterko Twoje trafiło do garażu jak u Ciebie niestety brak w nim gwintu i nie ma jak wkręcić w kierownicę a za chiny nie wiem jak wyjąć lustro z plastikowej oprawy nawet nie wiem czy się da.
Moja stopka jest cała i gwint też brak mi tylko góry
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
czy ktoś wie jak odkręcić przednią osłonę - ta pomarańczowa z logiem część co jest na grilu? Wiem ze są dwie śruby od dołu..ale coś jeszcze trzyma.
Wstyd się przyznać ale raz to rozebrałem i teraz nie pamiętam jak - nie chcę nic urwać a chce się dostać do chłodnicy oleju, gdyż wpadł mi do głowy pomysł jak pomóc żeby się nie zatykała tak łatwo
Wstyd się przyznać ale raz to rozebrałem i teraz nie pamiętam jak - nie chcę nic urwać a chce się dostać do chłodnicy oleju, gdyż wpadł mi do głowy pomysł jak pomóc żeby się nie zatykała tak łatwo
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
Łukasz mam prawe lusterko z całym gwintem ale bez szkiełka , może to Cie uratuje .
- oolsztyniak
- Moderator
Mi strzelił lewe - odpadła obudowa z lustrem i została sama "noga" więc generalnie wiem jak wygląda od środka, nie wiem tylko czy idzie wyjąć same lustro bo jak niby oni najpierw skrecali a później wkladali lustro? Bo tak to wygląda właśnie. Później zrobię fotę.
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Sławek dwie śruby i podważąsz z tego co pamiętam i mała ściąga http://www.atvsweden.se/1.0.1.0/102/1/?item=cms_1-s1%2F640.
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
dzięki...czyli trzymają tylko zatrzaski...muszę je jakoś podważyć żeby nie połamać.
Panowie i Andrzej Diablo - szukam loga szt dwa które są na przodzie i na kierownicy, można to gdzieś kupić?
Panowie i Andrzej Diablo - szukam loga szt dwa które są na przodzie i na kierownicy, można to gdzieś kupić?
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Kontakt:
Bomba, dzieki ale jak ktos namierzy jeszcze jedną sztukę to się polecam
Zmora
www.sqgp.pl
www.sqgp.pl
- oolsztyniak
- Moderator
jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
-
- Quad:: renegade 570 xxc , był cf x8 ,cf 500 , lucky star 400shineray 250-9c
- Imię: Wojtek
Nie połamiesz odkręć śruby i od dołu wysuwasz plastik tam poniżej logo do siebie i wtedy do góry pchniesz aby górne wyskoczyły z tego co pamiętam .
A tam Łukasz loga nie ma niestety odpadło dlatego jest czarny to samo ma Sławek , u mnie w porę zauważyłem i podkleiłem wszystkie.
A tam Łukasz loga nie ma niestety odpadło dlatego jest czarny to samo ma Sławek , u mnie w porę zauważyłem i podkleiłem wszystkie.