Piknik Honda ATV

Archiwum bezciśnieniowych imprez turystycznych, integracyjnych i zlotowych.
Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » wt 26 sie, 2008

Romulus:
podjeżdżam pod szlaban wychodzi ochroniarz i mówi, że ten parking jest tylko dla klientów Hondy to ja mówię, że jestem klintem przyjechałem odebrać części
...widocznie akurat nie byłes pod krawatem. Bo pewnie dostali prikaz żeby wpuszczać tylko tych w krawatach bo jak powszechnie wiadomo "klient w krawacie jest mniej awanturujący się"? :D :D :D

Szczerze mówiąc to też kupowałem w Honda Plaza części do Foremana ( w sumie przez 2 lata zostawiłem ponad 3 tyś zł ) i zawsze mnie wpuszczali na parking :D
Ostatnio zmieniony wt 26 sie, 2008 przez denis, łącznie zmieniany 1 raz.
VINSON 500

Awatar użytkownika
Romulus
Quad:: Nie ma. Bo nie mogę jeździć
Imię: Roman

Post autor: Romulus » wt 26 sie, 2008

i zawsze mnie wpuszczali na parking
Może pechowo trafiłemz ochroniarza który postawnowił pokazać kto tu rządzi, może nie chcieli mnie wpuścić bo byłem z przyczepą (ale na przyczepie był Rincon), ale cóz nie chcieli i działa to na ich minus.

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » wt 26 sie, 2008

Romeczku wydaje mi sie że nie chcieli cie wpuścić bo byłeś z przyczepą a w auto plazie jest bardzo ciasno i może ochrona ma taki przykaż żeby uniknąć szkód parkingowych.
Jestem tam bardzo często i widze co tam sie dzieje.
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
Romulus

Post autor: Romulus » wt 26 sie, 2008

brylant:
Romeczku wydaje mi sie że nie chcieli cie wpuścić bo byłeś z przyczepą
Ochroniarz nie miał pretensji do przyczepy nawet się na ten temat nie zająknął.
brylant:
Jestem tam bardzo często i widze co tam sie dzieje
dlatego też ostatnio jak tam zaglądam to najpierw jestem u Ciebie na kawie, a potem na piechotkę idę do Honda Plaza.
A kiedy Ty mnie nawiedzisz w moim biurze????
Ostatnio zmieniony wt 26 sie, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » czw 28 sie, 2008

Dziś dostałem zaproszenie... Oczywiście skorzystam, tym bardziej, że nie kupiłem do tej pory Hondy :)
Póki co quadowa emeryturka :)

Awatar użytkownika
Romulus

Post autor: Romulus » czw 28 sie, 2008

Grzegorz Głowienka:
Dziś dostałem zaproszenie... Oczywiście skorzystam, tym bardziej, że nie kupiłem do tej pory Hondy
mnie pewnie nie wyślą chociaż kupiłem już dwie z czego jedną u DILERA HONDY tyle, że w USA. Chociaż jak pomyślę, że w moim wypadku jak kupowałem moją Hondzię różnica pomiędzy ceną Honda Polska a ceną jaką zapłaciłem wynosiła blisko 15 tys. zł to sądzę że bilet wstępu na tę imprezę jest dość drogi.
A dla ciekawości popytałem jak jest w samochodach i wiecie co są oczywiście imprezy tylko dla tych co kupili samochody u konkretnego dilera, ale np. zlot marki Land Rover wszyscy są równi ważne że poruszają się samochodem tej marki NIE WAŻNE GDZIE GO KUPILI I OD KOGO, podobną strategię ma JEEP. Może kiedyś dotrze do tych kolesi co organizują te imprezy i to zarówno jeśli chodzi o Hondę jak i Yamachę czy Suzuki my w jakiś sposób (pisze o tych co kupili sprzęty w złym miejscu (kraju) - pomijam fakt że sprzęty zostały zakupione w sieci dilerskiej Hondy) też jesteśmy klientami dokupujemy części akcesoria itd. a być może staniemy się kiedyś wg. dilera pełnoprawnym klientem bo dostąpimy zaszczytu zakupu sprzętu z jego sieci.
Teoretycznie przy takim podejściu powinni tak samo jak nas traktować klientów którzy zakupili sprzęt z drugiej ręki a który pierwotnie został zakupiony w Honda Polska bo obecny właściciel nie zakupił go z sieci dilerskiej. Żałosne
Ostatnio zmieniony czw 28 sie, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
denis

Post autor: denis » pt 29 sie, 2008

Tak sobie myślę, że jak ktoś z Honda Polska miałby jakiekolwiek pojęcie o światku quadowym to w pierwszym rzędzie zapraszałby na swoje imprezy powszechnie "znanych i szanowanych" riderów w środowisku, ktorzy osiagaja super wyniki na rajdach (dosiadających Hondy oczywiście).
Jeżeli ktoś cokolwiek wie o quadach, to oczywiste jest że kojarzy z Hondą Darka Wyszynskiego, Kulaka, Benka czy Ratysia. A Romulus jest ambasadorem marki samym w sobie ( tym bardziej rozmiumiem jego rozczarowanie...).
Wątpie czy ktokolwiek z Hondy odpowiedzialny za produkt ATV, kiedykolwiek pojawił się na jakiejś imprezie przeprawowej. Ja nie widziałem.

Zresztą Suzuki jako glowny sponsor pucharu ATV Polska postepuje podobnie.
Jeszcze nikt z firmy sie nie pojawił chociażby żeby wreczyć ufundowane przez firme nagrody...

Dziwny to biznes. Wiemy ile w sezonie wydajemy na czesci. Byle gumka kosztuje chore pieniądze. Rekordem było w Honda Plaza policzyć za 1 dolara 18 złotych ( porównując cenę USA i cenę w PL). Średnio jest jakieś 5 razy drożej za tę samę część. Idę o zakład, że dilerzy zarabiają na nas ( jeżdżących nie tylko po szutrach) więcej, niż na sprzedaży samego quada...
VINSON 500

Awatar użytkownika
Romulus

Post autor: Romulus » pn 01 wrz, 2008

denis napisał...
Wątpie czy ktokolwiek z Hondy odpowiedzialny za produkt ATV, kiedykolwiek pojawił się na jakiejś imprezie przeprawowej. Ja nie widziałem.
może i lepiej bo dopiero dali by plamę, na targach nie końca wiedzeieli co wystawiają.
denis napisał...
tak sobie myślę, że jak ktoś z Honda Polska miałby jakiekolwiek pojęcie o światku quadowym to w pierwszym rzędzie zapraszałby na swoje imprezy powszechnie "znanych i szanowanych" riderów w środowisku, ktorzy osiagaja super wyniki na rajdach (dosiadających Hondy oczywiście).
Jeżeli ktoś cokolwiek wie o quadach, to oczywiste jest że kojarzy z Hondą Darka Wyszynskiego, Kulaka, Benka czy Ratysia.
wyjąłes mi to z ust, ale pewnie potrwa to ze dwa czy trzy lata zanim zaskoczą.
denis napisał...
Zresztą Suzuki jako glowny sponsor pucharu ATV Polska postepuje podobnie.
Jeszcze nikt z firmy sie nie pojawił chociażby żeby wreczyć ufundowane przez firme nagrody...
Pewnie na zakończenie na Gryfie się pojawią i będziesz zadowolony :D :D :D
Ostatnio zmieniony pn 01 wrz, 2008 przez Romulus, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mickey
Kontakt:

Post autor: Mickey » czw 04 wrz, 2008

Impreza ma się odbyć w dniach 13-14 września.
Więcej szczegółów w gazecie nie podali. :|
Pozdrawiam Mikołaj

futro111
Kontakt:

Post autor: futro111 » czw 04 wrz, 2008

A jak to ma wyglądać, każdy kto przyjedzie na imprezę będzie miał przy sobie umowę kupna sprzedaży do wglądu?? :? :?
To, że się czegoś boisz nie znaczy, że nie możesz tego zrobić. Honda680 kurczak na ostro.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Imprezy turystyczne, integracyjne i zloty”