pierwszy quad grizzly 700
oczywiście, że tak, ja najlepiej wspominam 500 HO i ten dźwięk silniczka oraz power z dołu, oczywiście była żółta, najpiękniejszy kolor na quadaprezziguzzi napisał: oj panowie nie wszyscy potrzebują mieć 700kę na prawde ja swoją zamieniam na lżejszą łagodniejszą ,prostrzą, 450 kę i wiem co robie
ps.i nie jestem peniaczem po prostu lubie czuć się lekko i swobodnie
Ostatnio zmieniony śr 18 kwie, 2007 przez Marcolife, łącznie zmieniany 1 raz.
Już niedługo zwoduję delfina, założę pianę i fiu...na Ostrołękę!
- BadAmstaff
- Kontakt:
- prezziguzzi
- Kontakt:
opinie opinie tylko trzy osoby na krzyż mają doświadczenie z nimi........
a czy MOTO GUZZI włoski motocykl to dobry wóz czy może FIAT
czy MV agusta to włoska tandeta......... większośc "opini" posiadaczy japońskich motocykli powie tak tylko nie mają o tym bladego pojęcia
niech żyje POLARIS
ps.bąba też niczego sobie
a czy MOTO GUZZI włoski motocykl to dobry wóz czy może FIAT
czy MV agusta to włoska tandeta......... większośc "opini" posiadaczy japońskich motocykli powie tak tylko nie mają o tym bladego pojęcia
niech żyje POLARIS
ps.bąba też niczego sobie
.:GALEON:.
- BadAmstaff
- Kontakt:
Ale to zalezy od firmy która to robi a nie od kraju A Fiat nie jest dobry Mv agusta jest naprawdę dobry ale nie koniecznie Polaris a mnie polaris nie kręci i nie zamienił bym nawet mojej Hondy 300 na Polarisa 800 a o bombce mojej to już nawet nie śnię żeby ją zmieniać chociaz przyszedł czas nowego typu Renegade
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
Chwila, chwila - twoja Bomba jest robiona tam gdzie Polaris czyli za oceanemBadAmstaff napisał: Ale to zalezy od firmy która to robi a nie od kraju
Poza tym widzę że jesteś następnym maniakiem wyznającym zasade - co usłysze to mówie dalej, nawet jeśli nie mam o tym pojęcia...
Nic nie wie, oni chcieli by wiedzieć, ale nie jest im to daneBadAmstaff napisał: Większośc osób Wie
Kręcić to powinna Cię panienka a nie quad No ale każdy ma inne poglądyBadAmstaff napisał: a mnie polaris nie kręci
Lepiej zostań przy Outy, bo będziesz żałował... Za to co masz dołożyć do Rene to lepiej kup ELKE lub OHLINSA i bedzie gitt.... no chyba że wujek Ci to wymieni za ładne oczyBadAmstaff napisał: chociaz przyszedł czas nowego typu Renegade
Ostatnio zmieniony śr 18 kwie, 2007 przez KoKoS, łącznie zmieniany 1 raz.
PoZdRo FoR All
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
odpalając potwora
moje poglądy się zmieniają, zaczynam inaczej myśleć...
- BadAmstaff
- Kontakt:
NO wiem że bomba jest robiona tam i dlatego mówię że wszystko zależy od firmy a nie krajuKoKoS napisał: Chwila, chwila - twoja Bomba jest robiona tam gdzie Polaris czyli za oceanem
Za ładne oczy to można kopa w d*** dostaćKoKoS napisał: no chyba że wujek Ci to wymieni za ładne oczy
Załował bym jakbym kupił POLARISAKoKoS napisał: Lepiej zostań przy Outy, bo będziesz żałował... Za to co masz dołożyć do Rene to lepiej kup ELKE lub OHLINSA i bedzie gitt
Ostatnio zmieniony śr 18 kwie, 2007 przez BadAmstaff, łącznie zmieniany 1 raz.
Bomba Atomowa 800 Zamienie GRIZZLY 700 EPS 2007 rok SALON POLSKA jeszcze 1 rok gwarancji na CAN-AM RENEGADE 800
- BadAmstaff
- Kontakt: