może zacznij jeszcze raz i napisz co naprawdę chcesz tym quadem robić
![Wink :wink:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_wink.gif)
oczywiście, że tak, ja najlepiej wspominam 500 HO i ten dźwięk silniczka oraz power z dołu, oczywiście była żółta, najpiękniejszy kolor na quadaprezziguzzi napisał:oj panowie nie wszyscy potrzebują mieć 700kę na prawde ja swoją zamieniam na lżejszą łagodniejszą ,prostrzą, 450 kę i wiem co robie
![]()
ps.i nie jestem peniaczem po prostu lubie czuć się lekko i swobodnie
Chwila, chwila - twoja Bomba jest robiona tam gdzie Polaris czyli za oceanemBadAmstaff napisał: Ale to zalezy od firmy która to robi a nie od kraju
Nic nie wie, oni chcieli by wiedzieć, ale nie jest im to daneBadAmstaff napisał: Większośc osób Wie
Kręcić to powinna Cię panienka a nie quadBadAmstaff napisał: a mnie polaris nie kręci
Lepiej zostań przy Outy, bo będziesz żałował... Za to co masz dołożyć do Rene to lepiej kup ELKE lub OHLINSA i bedzie gitt.... no chyba że wujek Ci to wymieni za ładne oczyBadAmstaff napisał: chociaz przyszedł czas nowego typu Renegade
NO wiem że bomba jest robiona tam i dlatego mówię że wszystko zależy od firmy a nie krajuKoKoS napisał: Chwila, chwila - twoja Bomba jest robiona tam gdzie Polaris czyli za oceanem
Za ładne oczy to można kopa w d*** dostaćKoKoS napisał: no chyba że wujek Ci to wymieni za ładne oczy
Załował bym jakbym kupił POLARISAKoKoS napisał: Lepiej zostań przy Outy, bo będziesz żałował... Za to co masz dołożyć do Rene to lepiej kup ELKE lub OHLINSA i bedzie gitt