Pasek w grizzlym 700
Re: Pasek w grizzlym 700
Najlepszy jest oryginał, ultimax, carlisle takie sobie, miałem dwa przypadki rozsypania się paska owych firm w drobny mak, o włos nie uszkadzając przekładni CVT, z resztą nie miałem do czynienia, chętnie poznam zdanie innych.
a cz ktoś słyszał o paskach firmy gates http://allegro.pl/pasek-napedowy-gates-producent-do-grizzly-660-700-i3846552100.html cena bardzo niska w stosunku do reszty
- Iguana Team
- Moderator
- Quad:: Miśki dwa - G7 & 350 IRS
- Imię: Jaro
- Kontakt:
Ja bym też obstawiał na kupno oryginału.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź
- Adam Wieczorek
- Moderator
- Quad:: Suzuki KQ 700 2007r
- Imię: Adam
- Kontakt:
Co do pasków bierz tylko oryginał cena to 500zł a masz większe prawdopodobieństwo że nie rozsypie sie po 30km tak jak ja to miałem w przypadku 2 pasków Carlisle, EPI wzmacniany wytrzymał niecałe 2tys. Teraz nadal latam na fabrycznym który ma już 7tys przebiegu i nadal V-max 100km/h. Jak możesz wstaw leprze fotki pasówki bo po tych stwierdzam że twojej pasówce bliżej do 13tys niż 3tys. Ja mam 9tys a kolega Jaro 13tys przebiegu i nasze koła wyglądają sto razy lepiej niż twoje. Moim zdaniem może cie czekać wymiana nie tylko paska ale całego wariatora. Porozbieraj wszystko, zrób dobre fotki to będę wstanie coś więcej powiedzieć o stanie twojej pasówki.
PIOTR_15 mi właśnie rozsypały te paski wariator.
PIOTR_15 mi właśnie rozsypały te paski wariator.
Najlepsze imprezy tylko z Quadowe Bezdroża. Wejdź i sprawdź