Ostatnia szansa.....

Tutaj możecie napisać wszystko co nie jest związane z quadami...
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
yamahator

Ostatnia szansa.....

Post autor: yamahator » sob 15 lis, 2008

Stało się!!.
Po ostatnim zawodzie jaki sprawił mi mój Grizzlak 660(rozleciał się silnik po 4800km) dałem Yamaszce kolejną szanse.Tym razam wybór padł na nówkę z salonu YAMAHA GRIZZLY 700 SPECIAL BORDO 2009.Dolar po prawie trzy złote sam promuje dealerów nie mogłem nic kupić na allegro poniżej 26000 tysięcy i dobrze, gwarancja trzy lata warta była w moim przypadku około 6000 tysięcy biorąc pod uwagę ceny z allegro.
Zdjęcia mojego misia zapodam około czwartku jak ją ubiorę i zarejestruje.Przecież nikt nie lubi pokazywać się na golasa w necie :rotfl:
Ne ma to jak H2O

Awatar użytkownika
Cyber77

Post autor: Cyber77 » ndz 16 lis, 2008

Widocznie coś przegapiłeś, na pierwszych dwóch stronach allegro z Grizzly znalazłem 6 szt. poniżej 26tyś. zł z EPS 2008 nowe.
Podpis bez buraczanych tekstów i życiowych prawd!
Pozdrawiam Robert

Awatar użytkownika
Strugal

Post autor: Strugal » ndz 16 lis, 2008

ale zapewnie sprzedane :figielek: i nie 2009 :P
[size=75]Jesli mieszkasz na prowincji, znasz prawdziwe, mocne przeżycia i gardzisz mieszczańską manierą, doskonale wiesz co czuję,gdy zasiadam za kierownicą mojego quada.Szacunek dla wszystkich, którzy kumają o co w tym wszystkim chodzi.[/size]

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » ndz 16 lis, 2008

Cyber77
Widocznie coś przegapiłeś, na pierwszych dwóch stronach allegro z Grizzly znalazłem 6 szt. poniżej 26tyś. zł z EPS 2008 nowe.
Może i tak.Ale zadzwoń i się zapytaj czy oby jeszcze są i czy dostaniesz na nie fakture.Piszą że quadziki są nowe ale jak pogadałem z gośćmi to prawie każdy miał najechane po 100-200 km.Dla mnie to nie jest nowy sprzęt.Szukałem i dzwoniłem chyba do wszystkich, nie wiem jaki jest stan na dzień dzisiejszy bo już mnie to nie interesuje ale na zeszły czwartek nic sensownego nie było.
Ostatnio zmieniony ndz 16 lis, 2008 przez yamahator, łącznie zmieniany 1 raz.
Ne ma to jak H2O

brylant
Quad:: G7
Kontakt:

Post autor: brylant » pn 17 lis, 2008

a jednak G700 na suzi ci słabą cene dali czy jak ?
Yamaha Grizzly 700 black carbon
http://www.quadteam.pl

Awatar użytkownika
yamahator

Post autor: yamahator » wt 18 lis, 2008

Nie, cena była sporo lepsza ale grizzlak troszeczkę mniej boi się wody w serii no i suzi nie ma trzech lat gwarancji.Zobaczymy czy też wytrzyma tylko 5000 tysięcy.Jak odbiorę to może wpadniecie do nas na nasze śmieci?.Zdzwonimy się ....
Ne ma to jak H2O

Awatar użytkownika
Krawco
Quad:: XP 850 ;)
Imię: Arkadiusz

Post autor: Krawco » wt 18 lis, 2008

Naprawdę dobre konfrontacje zaczną się jak na rynek wskoczy SP850; już się nie mogę doczekać :tak:
Pojazdy Polaris www.polariscenter.pl i nie tylko...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Na luzie”