Widzę że koledzy mocno pracują nad imprezami przyszło rocznymi w takim razie i ja powinienem uchylić rąbka tajemnicy .
Na 2010 r. planujemy 3 Rydzewskie Zloty .
VI Rydzewski Zlot Quadowy marzec kwiecień 2010 r.
VII Rydzewski Zlot Quadowy Czerwiec 2010 r.
VIII Rydzewski Zlot Quadowy Wrzesień 2010 r.
Planujemy również cykl 3 nowych imprez dla rodziców i dzieci pod na razie roboczą nazwą Przeprawowy Puchar Młodzieży Rydzewo 2010 , będzie to impreza przeprawowo integracyjna w której TEAM tworzyć będą osoba dorosła i dziecko w wieku 8-18 lat , oczywiście podzielimy teamy na grupy wiekowe . Ideą jest zapoznanie młodzieży z imprezami Quadowymi , przede wszystkim zaszczepienie współzawodnictwa , wychowanie nowego pokolenia mistrzów , nie muszę chyba wam tłumaczyć ze wspólny występ n/p ojca z synem lub córką w Teamie zacieśnia więzi miedzy zapracowanym rodzicem a dzieckiem. Każdy z nas bardzo by chciał żeby jego pociecha podzielała jego pasje , w dobie Internetu i gier komputerowych myślę to jest dobry sposób żeby odciągnąć dzieciaki od komputerów . Wspólne przygotowania do imprezy , treningi i cała otoczka powinna pozytywnie wpłynąć na dzieciaki . Nie będziemy wyznaczać żadnych ograniczeń sprzętowych możecie startować na jednym Quadzie , możecie na dwóch , to ma być zabawa oczywiście dla naj młodszych uczestników zakładamy że młodzież od powiedzmy 12 -13 roku życia będzie już walczyć zawzięcie na os’ach
I Runda Przeprawowego Pucharu Młodzieży Rydzewo 2010 marzec lub kwiecień
II Runda Przeprawowego Pucharu Młodzieży Rydzewo 2010 czerwiec lub lipiec
III Runda Przeprawowego Pucharu Młodzieży Rydzewo 2010 wrzesień
Podaję terminy w przybliżeniu ponieważ uważam ze to ma być impreza tworzona wspólnie z wami oczekuję na sugestie z waszej strony , jak wyobrażacie sobie taką imprezę , co oczekujecie po takiej imprezie , jaka powinna być skala trudności . Mam oczywiście swoje przemyślenia i plany lecz chciał bym żeby powstała impreza przyjazna młodzieży i przede wszystkim dla niej
Popytajcie jak by chcieli żeby to wyglądało i dajcie znać wspólnie myślę stworzymy cos fajnego , może i żony dołączą do was i będą kibicować na odcinkach specjalnych , a może znajdą się Panie które wystartują w TEAMIE z dzieciakami .
Czekam na wasze sugestie możecie ciągnąc ten wątek lub jest oddzielny pod nazwą
NOWY PROJEKT OSADY RYDZEWO NA 2010r.
Pozdrawiam
Marcin
![I love QUADZIK :I love QUADZIK:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/quadzik.gif)
![I love RYDZEWSKI ZLOT :I love RYDZEWSKI ZLOT:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/zlot_rydzewski.gif)