Opinie o quadach Kingway (Komandos 250)...
-
- Quad:: raptor 150cc
- Imię: adam
Re: Opinie o quadach Kingway (Komandos 250)...
mój raptor 150cc zaczoł się psuć po 2 latach jest chiński jechałem nim max.95km z blokadami pali gume i wyrywa na tylnie koła
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Popatrz na:
Yamaha Blaster 200 2t
Honda Fourtrax
Kymco Maxxer 250
Lucky Star 180/250
Yamaha Blaster 200 2t
Honda Fourtrax
Kymco Maxxer 250
Lucky Star 180/250
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
witam serdecznie jako ze moja zona strasznie nakrecila sie na quada postanowilem jej zrobic niespodzianke.Kupilem jej cos takiego
( KINGHWAY 250MR CAT)to jest pelna nazwa mozecie mi cos wiecej o tym powiedziec?czy to dobry zakup jak na pierwszego quada?osobiscie poruszam sie na motorze i nie mam pojecia o Quadach
pozdrawiam..
( KINGHWAY 250MR CAT)to jest pelna nazwa mozecie mi cos wiecej o tym powiedziec?czy to dobry zakup jak na pierwszego quada?osobiscie poruszam sie na motorze i nie mam pojecia o Quadach
pozdrawiam..
-
- Quad:: Quad kingway 250
- Imię: Robert
Ja chinolem cieszę się już 3 rok i nie narzekam. Jak kto dba tak ma. Wiem że tak jest.
Re:
może i tak ale to chinol, jak będziesz jeździł po drodze drogach polnych po piaskach ok, na gwarancje nie licz ,po paczą na ramę i już są problemy uwierz mi też mam kingwaya 200 sportowy i co 3 raz mi koło odpadło zwrotnica uleciała dziś ręka w gipsie do czego zmierzam do jazdy spokojnej tak polecam, nie nie nie do agresywnej jest nas 5 kładzistów na chinolachRobson86 pisze:Wielkie dzieki!
....jeszcze wracajac do tego Kingway'a --> to chyba sie jednak na niego zdecyduje
Cena-jest bezkonkurencyjna, i dodatkowo serwis, gwarancja-a silnik jest na licencji HONDY!! Wie ktos moze o co w tym chodzi (to znaczy ze nie powinien sie psuc )
Dzieki
Pozdroo4all
powiem tak jak jeździ na motorze to sukces,na początek jest ok niech pozna cechy jazdy qładem ,do silnika nie mam nic do zespołów są awaryjne ale to nic jak ci coś będzie się wykręcać to wymień te śruby na nasze lub kub klej do śrub będziecie używać go normalnie jest fajowo pozdrawiamaluk94 pisze:witam serdecznie jako ze moja zona strasznie nakrecila sie na quada postanowilem jej zrobic niespodzianke.Kupilem jej cos takiego
pozdrawiam..
Re: Co jest lepsze wał kordona czy łańcuch??
jak się dobrze nakręcisz podczas jazdy u wiesz mi jest to realne, i jak jest to chinol licz się ze łańcuch będzie spadał ,ja mam ze sobą klucze to moje zdaniepykes555 pisze:Co jest lepsze wał czy łańcuch?? Nie wiem co mam kupić. Quada 200cc z wałem czy łańcuchem?? Czy mógłby mi ktoś coś doradzić?? Tym quadem będę jeździł po lesie i po niedużych wertepach dlatego nie wiem co było by lepsze na takie małe ''szaleństwo''. z góry dzięki i pozdrawiam :wink