Witam.
Zakupilem maszyna w salonie w Norwegia 2 miesiece temu .Sprzet byl zablokowany do 50km/h poniewaz rejestr Traktor,ale po przelataniu 420km wywalilem plastikowy dystans z wariatora i smigamy 95km/h
Polarka zakupilem do (odniezania wymowka dla ksiegowego,gdyz kupilem go na firme) dodatkowo mam plug 150cm i odsniezarke wirnikowa 18hp 120cm
Wiec mam zamiar intensywie eksploatowac tego malego potworka.Praca z pryjemnoscia.
Ogolnie jak narazie jestem bardzo zadowolony,mam doswiadczenie w ujezdzaniu roznych atv,wiec jest porownianie.
NAPRAWDE gadzina warta polecenia,w terenie kopie dobrze,pomimo standardowy butow,
Mocy nie brakuje, w kazdym zakresie obrotow jest ok.
Na temat spalania duzo jeszcze nie moge powiedziec na budziku 540km/35.2motogodzin za 15h pierwszy przeglad i wymiana olejow itp
Spalanie
Jak na razie: miasto 2wd 9.5l/100km
teren: ile wlejesz :
Dalsze recenzje wyjda w praniu.
pozdro
Opinia: Sportsman 500HO gaznik nie wtrys! 2011r
-
Re: Opinia: Sportsman 500HO gaznik nie wtrys! 2011r
Czekam z niecierpliwością na szczegółowe recenzje, bo mam tego quada na oku i dokumentuj swój "blog" . Pozdrawiam .
-
Coś cicho w temacie ....
-
- Quad:: Sportsman 500HO & Ltz400
- Imię: Arek
Sprzecik sprawuje sie bez zarzutu, za wyjatkiem wymiany manszety 50zl z przodu i paska napedowego (850nok) 520zl same czeci.
ale na szczescie to tylko intensywna eksploatacja i wlasna glupota
Spadl wiekszy snieg i Areczkowi zachcialo sie poszalec z kolegami
ponad 4h full pendzel bez przerwy (3 fajeczki wypalone) i znalazlem 10% paska pod obudowa.
stan liczniika: 845km i 44h
ale na szczescie to tylko intensywna eksploatacja i wlasna glupota
Spadl wiekszy snieg i Areczkowi zachcialo sie poszalec z kolegami
ponad 4h full pendzel bez przerwy (3 fajeczki wypalone) i znalazlem 10% paska pod obudowa.
stan liczniika: 845km i 44h
- polarisquad
- Quad:: Polaris Sportsman XP 1000 LE
- Imię: Irek
Witam.
Mam swojego Polarisa od trzech miesięcy przebieg 3200 km i na razie wymieniłem pasek (180zł) i sworznie przednich wahaczy (150zł kpl.) Polaris jest niesamowicie wygodny - potwierdza to każdy kto się na nim przejedzie, taki Amerykański Cadillac a i w terenie daje radę
Mam swojego Polarisa od trzech miesięcy przebieg 3200 km i na razie wymieniłem pasek (180zł) i sworznie przednich wahaczy (150zł kpl.) Polaris jest niesamowicie wygodny - potwierdza to każdy kto się na nim przejedzie, taki Amerykański Cadillac a i w terenie daje radę