Olsztyn - okolice nasze miejsce na forum
Re: Olsztyn - okolice nasze miejsce na forum
się zaczyna......................głuchy telefon .... norma taka już?
Wolność każdego Człowieka jest wartością nadrzędną......
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
czemu Piotr?... niestety w komunikacji komputerowej pojawiły się przed laty "emitionki" i one określają formę wypowiedzi..jeśli ktoś tego nie rozumie i bierze słowa dosłownie to niech nie konwersuje pisemnie bo mija się to z celem i robią się kwasy 
Napisałem na początku moją szczerą opinię dotycząca ilości pokonywanych kilometrów, później ktoś komentuje pod moim mailem ewidentnie do mnie (pomimo że nie do Niego pisałem tylko do Łukasza i Ciebie) a następnie zdziwiony że reaguje i jeszcze dowala od złośliwości, żenad i braku inteligencji - trudno nie zareagować. Przepraszam Was bo nie było moim celem tego typu konwersacja.
Pozdrawiam:)

Napisałem na początku moją szczerą opinię dotycząca ilości pokonywanych kilometrów, później ktoś komentuje pod moim mailem ewidentnie do mnie (pomimo że nie do Niego pisałem tylko do Łukasza i Ciebie) a następnie zdziwiony że reaguje i jeszcze dowala od złośliwości, żenad i braku inteligencji - trudno nie zareagować. Przepraszam Was bo nie było moim celem tego typu konwersacja.
Pozdrawiam:)
Zmora
www.quadowagrupapoludnie.pl
www.sqgp.pl

www.sqgp.pl

- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
Znowu ... 

jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Prawdziwa przygoda zaczyna się tam .....
.... gdzie kończy się droga
Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800

Team Father&Son
Człowiek ma dwa życia. To drugie zaczyna się wtedy, gdy zrozumiesz, że życie jest tylko jedno.
spoko damy radę ogarniemy wszystko ..... my już niedługo przy ognisku i

<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
- Zmora1966
- Quadowa Grupa Południe
- Quad:: CanAm 800XT - była CFka X8, Keeway 300 GTX, Honda
- Imię: Sławek
- Kontakt:
don't wory - ja już skończyłemoolsztyniak pisze:Znowu ...

Czoper pisze:spoko damy radę ogarniemy wszystko ..... my już niedługo przy ognisku i![]()

Zmora
www.sqgp.pl

www.sqgp.pl

- DKfan
- Quad:: Smark 200,MXU500i IRS,KingKaczka 750, Koczkodan 800X, XXC, R850XXC
- Imię: Jacek
Sławek, niepotrzebnie zasugerowałeś się postem Roberta i odległością przez niego podaną.
Na tym wyjeździe część uczestników ruszających ze Skępe zrobi jakieś 600km przy czym tylko jeden dzień będą mieli w wersji hard. Druga grupa przejedzie mniej niż 400km w 3dni , to tyle ile zrobiliśmy na Ukrainie w warunkach półprzeprawowych, tutaj na przeprawę zakładamy 10% czasu.
Ostatnio robiliśmy z naszym Squadzikiem ponad 100km w niedzielę łacznie z czasem przeznaczonym na plażowanie, osuszanie cvt i wyciąganie 2 quadów z wody, obiad w restauracji i pogaduchy, czas przejazdu nieco ponad 6h z czego efektywnej jazdy bez przerw było nieco ponad 4
Na tym wyjeździe część uczestników ruszających ze Skępe zrobi jakieś 600km przy czym tylko jeden dzień będą mieli w wersji hard. Druga grupa przejedzie mniej niż 400km w 3dni , to tyle ile zrobiliśmy na Ukrainie w warunkach półprzeprawowych, tutaj na przeprawę zakładamy 10% czasu.
Ostatnio robiliśmy z naszym Squadzikiem ponad 100km w niedzielę łacznie z czasem przeznaczonym na plażowanie, osuszanie cvt i wyciąganie 2 quadów z wody, obiad w restauracji i pogaduchy, czas przejazdu nieco ponad 6h z czego efektywnej jazdy bez przerw było nieco ponad 4
Zapraszamy do wspólnej jazdy. Jesteś z okolic Warszawy,samotna jazda Cię nuży, chcesz poznać ludzi których łączy pasja quadowania? Napisz do nas na PW
M&M sQuad
M&M sQuad
A w temacie długich wycieczek to ja powoli kończę tracka nad Bałtyk
w weekend zakładam termometr zmieniam płyn i zacieram rączki na wyjazd plan jest na 1000 i dwa dni w siodle
)) te wakacje bedą fajne 

Ozo Drapers Squad
Ikar 1000 km w dwa dni niezły plan 450 zrobiłem ale x razy tyle no no niezły plan
<www.atvmoto.pl>
<www.atvmoto.pl>
Rekord to 800 km w 17 godzin w Mavericku ale tam trochę inaczej czas płynie no i na ostatnie 20 minut usnąłem na fotelu pilota 

Ozo Drapers Squad
- oolsztyniak
- Moderator
- Quad:: xxc 1000r
- Imię: Łukasz
W małej grupie do zrealizowania, takie wycieczki są 

jest Renegade xxc 1000r
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc
był CF Moto 800
Team Father&Son
był krótki XTP 1000
był Renegade 800r xxc

był CF Moto 800

Team Father&Son