odwiedza kotś ze szczecina te forum
odwiedza kotś ze szczecina te forum
?????????????????????????
Re: odwiedza kotś ze szczecina te forum
Witam przygodę z quadem dopiero zaczynam i szukam ludzi z którymi mógłbym się wybrać gdzieś w teren , bo nie znam nawet żadnych miejsc gdzie można pojeździć
Jest ekipa w Policach czasami latają ja latam czasami z ekipą ze Stargardu Szczecińskiego resztę widuje na maszynkach w ok Dobrej . Pozostałe wypady to okoliczne rajdy i nie tylko wyprawy nawet międzynarodowe Ja za tydzień latam na swoim terenie a jest nie mały testuje nowy nabytek daj znać to możesz się przyłączyć . TO TAK W WIELKIM SKRÓCIE . Najbliżej gdzie ostatnio jeździłem od siebie to MAROCOSeba1 pisze:Witam przygodę z quadem dopiero zaczynam i szukam ludzi z którymi mógłbym się wybrać gdzieś w teren , bo nie znam nawet żadnych miejsc gdzie można pojeździć
izomoto
- Pingwin Legnica
- PingwinSquad
- Quad:: osiołek :)
- Imię: Daniel
- Kontakt:
Paweł czyżby już dotarł ?
Proszę chociaż o fotkę , a jak dostanę to dzwonie o obszerną relację
Proszę chociaż o fotkę , a jak dostanę to dzwonie o obszerną relację
www.pingwinsquad.pl
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
www.pingwin.com.pl
Rumunia, Albania, Korsyka, Islandia, Czarnogóra, Chiny, Tadzykistan, Kirgistan, Uzbekistan, Kazachstan, Rosja, Białoruś
w trakcie szukania nowego kierunku...
Dołączam, fakt faktem że z dwa tygodnie będę doprowadzał sprzęt do ładu, ale później chętnie dołączę w terenie (zwłaszcza w okolicach Pilchowa-Polic).
Cześć,
Nie będę zaczynał nowego tematu, najwyżej post sie przeniesie ...
Chodzą mi po głowie te "małe cztery kółka",
nawet nie mam do konca sprecyzowanego profilu: przeprawowy vs sportowy
Ale raczej ciągnie mnie w kierunku sportowego, który da radę zarowno na asfalcie jak i w lekkim terenie.
Przed zakupem szukałem czegoś w Szczecinie, by sie przejechać, spróbować, wypożyczyć, etc... ale posucha panuje w internecie w tym temacie ;(
I trafiłem na to forum ...
Macie coś do podpowiedzenia dla takiego Leszcza jak ja? Sugestie, wskazówki, pomysły, inne ...
(w ramach doświadczenia: kierownic o podobnych kształtach miałem już dwie w motocyklach: około 40k km na H CBR 600 i ze 25k km na Y R6).
Widzę, że w Drawsku Pom w ten weekend i weekend poprzednim są off-road'owe imprezy - niestety nie dam rady.
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam,
Kamil,
Nie będę zaczynał nowego tematu, najwyżej post sie przeniesie ...
Chodzą mi po głowie te "małe cztery kółka",
nawet nie mam do konca sprecyzowanego profilu: przeprawowy vs sportowy
Ale raczej ciągnie mnie w kierunku sportowego, który da radę zarowno na asfalcie jak i w lekkim terenie.
Przed zakupem szukałem czegoś w Szczecinie, by sie przejechać, spróbować, wypożyczyć, etc... ale posucha panuje w internecie w tym temacie ;(
I trafiłem na to forum ...
Macie coś do podpowiedzenia dla takiego Leszcza jak ja? Sugestie, wskazówki, pomysły, inne ...
(w ramach doświadczenia: kierownic o podobnych kształtach miałem już dwie w motocyklach: około 40k km na H CBR 600 i ze 25k km na Y R6).
Widzę, że w Drawsku Pom w ten weekend i weekend poprzednim są off-road'owe imprezy - niestety nie dam rady.
Z góry dziękuję,
Pozdrawiam,
Kamil,
7-8K ... do 10K