OŁAWA
Re: OŁAWA
Trasa sprawdzona możemy jechać spod mojego domu do brzegu dolnego na tor.
Leśne drogi, pola, turystycznie choć 4 kilometry prawdziwego błota. Ale Robert będzie mógł objechać asfaltem. Może lepiej piątek. Mniej grzybiarzy
Leśne drogi, pola, turystycznie choć 4 kilometry prawdziwego błota. Ale Robert będzie mógł objechać asfaltem. Może lepiej piątek. Mniej grzybiarzy
- Ivan
- Quad:: Gryzzli 700 FI
- Kontakt:
Jacenty, pewnie Zaleś sie wypowie ale z tego co wiem to on teraz gdzies poleciał, potem śmiga po grobach a potem śmiga na swój okręt
Prawdopodobnie wraca gdzieś na początku grudnia tak więc termin na wyprawe 3 dniową kiepski. Pozatym jechac gdzies w Polske w ciemno to średni pomysł.
Chyba lepiej podpiąć się pod kogoś kto zna teren
Prawdopodobnie wraca gdzieś na początku grudnia tak więc termin na wyprawe 3 dniową kiepski. Pozatym jechac gdzies w Polske w ciemno to średni pomysł.
Chyba lepiej podpiąć się pod kogoś kto zna teren
Wyjazd jak najbardziej ale... To jednak trzeba solidnie przygotować i tak mi się wydaje że zima to nie najlepszy okres na jazdę w nieznane. Jeszce sobie d*** odmrozimy. Jest taka ekipa Pingwina z Legnicy może by do nich uderzyć.
Sprawa grobów się oddala gdyż dziecko do szkoły w poniedziałek musi się udać.
Ja zadowolony , zona zła . jak by co to śmigam na poligon 29/30 a może nawet i w tygodniu jakby kto chciał.
Sprawa grobów się oddala gdyż dziecko do szkoły w poniedziałek musi się udać.
Ja zadowolony , zona zła . jak by co to śmigam na poligon 29/30 a może nawet i w tygodniu jakby kto chciał.