Wykryto narzędzie do blokowania reklam: Nasza stronie istnieje dzięki wyświetlaniu specjalnych treści dla użytkowników. Rozważ wyłączenie blokowania reklam.
Witam koledzy, jestem z okolic Obornik Sl. chciałem zapytać czy możemy dołączyć do zabawy . Mam CF500 nie jest to "demon" mocy ale daje radę , jeżdzimy z kolegą on ma BF750 wiadomo im więcej tym weselej. Pozdrawiam
Spoko obserwujcie wątek. U nas nie ma listy więc każdy się załapie kto przyjedzie na miejsce ustawki.
Nie mniej jednak ostatnie mrozy dają znac o sobie. Jakoś nie ma parcia na upalanie :/
Witam . Panowie spod Obornik Śl jeździmy czasem dużo bliżej niż myślicie bo koło Obornik Śl . Ja również jestem spod Obornik . Mamy 8 maszyn i zapraszam do wspólnej jazdy choć zaproszenie już macie od Ivana a my ostatnio śmigamy razem . Teraz troszkę mrozik przeszkadza i nie samo zimno tylko podłoże mi troszkę nie pasuje bo zbyt twarde a luuuuuuubimy błotko hahahahahaha. Tylko widze Sid jest wytrwały .
Faktycznie, jak Grześ pisze twardo i nie przyjemnie. Żeby chociaż śnieg leżał to po puchu by sie polatalo i było by w czym się zakopać a tak... Jak po kamieniach kurcze się jeździ
Sid, wyslałem juz maila do Andrzeja z RedRally w sprawie wpisowego na 10.03
Coś wiesz wiecej o tej imprezie?
Kiedy latamy coś koledzy ?
Ponoć od poniedzialku juz ma być kolo 0 st.C to juz warunki będą znośne
Panowie
Rozmawiałem z Andrzejem z RedReally prosił aby sie juz zapisywać.
Co do trasy to jak sie roztopi to będzie czad dodatkowo pieczątki po trasie myślę że morze być całkiem przyjemnie