NOWY ZAKUP 2 QUADÓW Z HOMOLOGACJĄ
NOWY ZAKUP 2 QUADÓW Z HOMOLOGACJĄ
Witam.
Przymierzam się do zakupu 2 quadów i chciałbym Was bardzo prosić o pomoc.
Sprawa jest dla mnie bardzo ważna a w tym temacie nie mam doświadczenia.
Wymagania konieczne to:
-sprzęt tylko NOWY
-homologacja
Fajnie byłoby gdyby miał:
-homologację na 2 osoby
-automat
Cena za 1 szt - 10 000 zł
WSZYSTKIM BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA POMOC W WYBORZE...
Pozdrawiam
amws
Przymierzam się do zakupu 2 quadów i chciałbym Was bardzo prosić o pomoc.
Sprawa jest dla mnie bardzo ważna a w tym temacie nie mam doświadczenia.
Wymagania konieczne to:
-sprzęt tylko NOWY
-homologacja
Fajnie byłoby gdyby miał:
-homologację na 2 osoby
-automat
Cena za 1 szt - 10 000 zł
WSZYSTKIM BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNY ZA POMOC W WYBORZE...
Pozdrawiam
amws
polaris phoenix ma także homologacje na dwie osoby, możesz kupić obie wersje. dokładnie jest to opisane w ostatnim numerze Quadzika.
ja bym sie mocno zastanowił czy warto kupować polarisa. nie wiem dokładnie jakie są koszty utrzymania LS ale polarisa porażające, ceny filtra oleju czy klocków wyjęte z czapy, nie wspomnę o takich rzeczach jak końcówki drążków kierowniczych po prostu porażka...
o phoenix'ie mogłbym troche opowiedzieć, jest kilka plusów ale minusów w mojej opini jest zdecydowanie więcej....
co do LS-ów to moje kontakty z tą marką też nie są najlepsze. podobno dzisiejsze modele są dużo lepsze jakościowo, ale to musiał byś już popytać bardziej użytkowników no i sprawdz ceny rzeczy eksploatacyjnych...
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłaby marka KYMCO. niestety w tej cenie oscylującej blisko 10.000 kupisz najmniejszy silnikowo pojazd z tych trzech ponieważ tylko 150 ale byłby to zdecydowanie najlepszy zakup. bardzo niski koszt utrzymania jeżeli chodzi o praktycznie wszystkie "markowe" pojazdy, bardzo wysoko jakość wykonania produktu, bardzo niska awaryjność, bardzo dobra dostępność do części i serwisu. Jeżeli zdołałbyś uzbierać pare groszy więcej i po nowym roku poszukał stockowego pojazdu kupiłbys pewnie 250 w dobrych pieniądzach. Na podstawie własnego doświadczenia szczerze polecam...
ja bym sie mocno zastanowił czy warto kupować polarisa. nie wiem dokładnie jakie są koszty utrzymania LS ale polarisa porażające, ceny filtra oleju czy klocków wyjęte z czapy, nie wspomnę o takich rzeczach jak końcówki drążków kierowniczych po prostu porażka...
o phoenix'ie mogłbym troche opowiedzieć, jest kilka plusów ale minusów w mojej opini jest zdecydowanie więcej....
co do LS-ów to moje kontakty z tą marką też nie są najlepsze. podobno dzisiejsze modele są dużo lepsze jakościowo, ale to musiał byś już popytać bardziej użytkowników no i sprawdz ceny rzeczy eksploatacyjnych...
moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłaby marka KYMCO. niestety w tej cenie oscylującej blisko 10.000 kupisz najmniejszy silnikowo pojazd z tych trzech ponieważ tylko 150 ale byłby to zdecydowanie najlepszy zakup. bardzo niski koszt utrzymania jeżeli chodzi o praktycznie wszystkie "markowe" pojazdy, bardzo wysoko jakość wykonania produktu, bardzo niska awaryjność, bardzo dobra dostępność do części i serwisu. Jeżeli zdołałbyś uzbierać pare groszy więcej i po nowym roku poszukał stockowego pojazdu kupiłbys pewnie 250 w dobrych pieniądzach. Na podstawie własnego doświadczenia szczerze polecam...
.:GALEON:.
doquadnie nie chciałbym pisać co ile kosztuje bo pomyle się o 5 złotych i później mogłbym zostać posądzony o sianie zamętu i pisanie nieprawdy. Powiem Ci tak, że koszt danej częsci w polarisie potrafi być nawet 3-4 krotnie większy niż np. do kymco. tak samo jest z zamiennikami. oryginał 4x droższy, a do tego nie kupisz go w polarisie tylko musisz kombinować po innch salonach i dystrybutotach,a i tak nie wszystko znajdzesz.
.:GALEON:.