Nowy quad do 15 tys. - Prosze o porade
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
lepiej bierz automat, quad jest z przeznaczeniem na teren a w terenie ciezko zmieniac biegi:)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
marekxp
PS. ruszko na tym forum to jak czytam twoje wypowiedzi to normalnie jak jakiś ekspert lub fachowiec
Cicho! Nie dość, że Cię tutaj zaprosiłem to jeszcze kozaczysz heheh:P
Marek ty kup sobie nówke lepiej, bo jeszcze będziesz wkładać filtr od materaca do airboxa hahahahha.
PZDR
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 przez Ruszko, łącznie zmieniany 1 raz.
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
ja chciaż mam do czego włożyć tą gąbkę a Ty nieMarek ty kup sobie nówke lepiej, bo jeszcze będziesz wkładać filtr od materaca do airboxa hahahahha.
a nówki się nie opłacają, a sam wiesz jak to było z tym filtrem
ruszko powiedz nam ile już quadów swoich miałeś że tak dużo fachowych porad na ich temat udzielasz ?
Ostatnio zmieniony czw 24 lip, 2008 przez marekxp, łącznie zmieniany 1 raz.
Blaster - Raptor 350 - co następne ?
Nowy quad do 15 tys. - Prosze o porade
Witam wszystkich. Mam mały problem mój wójek prosił mnie żebym znalazł mu Quada
na którym mógł by pojechać na spacer z wnukiem w niedzielne popołudnie, a w tygodniu
mógł zapiąć do niego przyczepke załadować na nią pół tony piach i jechać z nią bez problemu. A ja znam się na sportowych a nie takich wielo funkcyjnych:) prosze o pomoc
i doradzenie jaki był by naj lepszy! dodam że w gre wchodzi tylko nowy do 15 tys.
Pozdro For All.
adminGrzegorz: zmieniłem tytuł, na bardziej nawiązujący do tematu...
na którym mógł by pojechać na spacer z wnukiem w niedzielne popołudnie, a w tygodniu
mógł zapiąć do niego przyczepke załadować na nią pół tony piach i jechać z nią bez problemu. A ja znam się na sportowych a nie takich wielo funkcyjnych:) prosze o pomoc
i doradzenie jaki był by naj lepszy! dodam że w gre wchodzi tylko nowy do 15 tys.
Pozdro For All.
adminGrzegorz: zmieniłem tytuł, na bardziej nawiązujący do tematu...
Ostatnio zmieniony ndz 17 sie, 2008 przez john, łącznie zmieniany 1 raz.
Uuuu! Koniecznie nowy? W takiej sytuacji to tylko chinolki ( np.Linhai), ewentualnie polowanie na jakieś okazje (widziałem kiedyś Eigera za około 15 tys). A jakby jednak mógłby byc jakiś używany to Rancher daję radę. Mój tata wykorzystuję go czasami do podobnych celów jakie wymieniłeś.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA: