Nowy quad do 15 tys. - Prosze o porade
Hmm TRX-a mogę polecic, fajny quadzik na początek . Może konkretnir nie tego do 15 tys można znaleśc nowsze roczniki. A tu zapodam ci link to czegoś co delikatnie przekracza twoja granice finansową ale mysle że warto się zastanowic. Kto wie czy sam bym się nie skusił gdybym teraz kupował gadzine.
oto linki:Eiger
oto linki:Eiger
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
Dzięki za tak szybko reakcje. Myślę że proponowany przez ciebie quad jest w zasięgu. Nic nie piszą o homologacji. A co z kwestią pojemności i co się z tym wiąże mocy. Mam 178 cm wzrostu i ok 90 kg żywca. Rozumiem kwestie bezpieczeństwa tym bardziej że nie mam, można powiedzieć żadnego doświadczenia w jeździe
Spokojnie, 400 cie uciągnie. Nie ma oczywiście co porównywac z 700 ale jest to coś wystarczającego na początek. A co do braku doświadczenia to jeżeli masz sporo rozsądku to powoli bez ryzyka zdobędziesz ważniejsze umiejętności.
Czerwona Honda Rancher 350 ES 4x4 - i styka bo musi ;P :I love HONDA: :I love HONDA:
Zdecydowanie bierz EIGERA. Po pierwsze dlatego ze NOWY!!! Po drugie to typowa przeprawowka ze sztywnym (czyt. bezawaryjnym) tylnym mostem.
Po za Rubikonem nie ma nic lepszego i stabilniejszego na trawersach.
Ogolnie jest duzy quad. (dłuzszy od wszystkich grizlaków)
Po trzecie tego quada sie nie da popsuc!!! Mi sie nie udało:)
Bardzo prosta , sprawdzona konstrukcja, bez zadnej elektroniki i pseudo wynalazków polarisa.
Co do silnika to moze demonem predkosci on nie jest ale te 85-90 poleci spokojnie, posiada reduktor.
I powtorze......NOWY TO NOWY:)
Po za Rubikonem nie ma nic lepszego i stabilniejszego na trawersach.
Ogolnie jest duzy quad. (dłuzszy od wszystkich grizlaków)
Po trzecie tego quada sie nie da popsuc!!! Mi sie nie udało:)
Bardzo prosta , sprawdzona konstrukcja, bez zadnej elektroniki i pseudo wynalazków polarisa.
Co do silnika to moze demonem predkosci on nie jest ale te 85-90 poleci spokojnie, posiada reduktor.
I powtorze......NOWY TO NOWY:)
SUZUKI VINSON KING 500 4x4
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
BOMBARDIER RENEGADE X BLACK
-
Chłopie (do Michala_632) polataj troche po tym forum a zobaczysz ze niestety NIC dobrego (nie mowiac o 2-os) to nie dostaniesz w tej cenie. musialbys dorzucic "jedynke" przed proponowana kwota a i tak to byloby trudne.. poczytaj tez opinii o chińczykach bo to one plasuja sie w "twojej" kwocie...
KQ750axi
-
A jaki chińczyk za tą kwotę byłby najlepszy?? może ktoś coś takiego ma...niech wyrazi swoją opinie...Posiada ktoś takie coś?? http://moto.allegro.pl/item403148570_st ... osoby.html
A tej jedynki jak na razie na pewno nie dorzucę:(
A tej jedynki jak na razie na pewno nie dorzucę:(
4_wheels, powiedz mi jeszcze jaka jest różnica pomiędzy Suzuki LTF400FK7 Eiger a Suzuki LTA400 Eiger poza cena w wysokości 400 zł
Eiger Nr 1
a Eiger Nr 2
Eiger Nr 1
a Eiger Nr 2
- Ruszko
- Moderator
- Quad:: Suzuki LTR 450 sprzedam
- Imię: Bartosz
- Kontakt:
Te quady niczym się nie różnią. Oba są modelami z 2007 roku. Końcówka w nazwie (K i cyfra) oznacza rok produkcji modelu. Np K8 - model 2008, k7- model 2007.
Co do postów wyżej do 3-4 tysięcy NIE 2-OSOBOWEGO znajdziesz aeona 180 lub kymco 150( z tym trudniej)
Co do postów wyżej do 3-4 tysięcy NIE 2-OSOBOWEGO znajdziesz aeona 180 lub kymco 150( z tym trudniej)
Udało mi się dojść z niczego do czegoś, wystarczy silna wola, pasja i marzenia, to one motywują mnie do działań.
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!
W życiu nie ma rzeczy niemożliwych, pieniądze są nieważne, liczysz się Ty - sam!
110ccm->SMC 250->LTZ 400->LTR 450->...?...DAKAR!