Noworoczne quadowanie - okolice Warszawy

Ustawki, wypady, quadowanie i wszystkie nieformalne spotkania quadowe - informuj, szukaj, zapraszaj, zamieszczaj relacje i zdjęcia...
cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » śr 24 sty, 2007

Zima BLE...
jakos jezdzac quadem bardzo mi nie przeszkadza ale gdy musze jezdzic samochodem to po prostu efekt zwrotny mi sie zalacza!
.:GALEON:.

Awatar użytkownika
Arecki
Moderator
Kontakt:

Post autor: Arecki » śr 24 sty, 2007

Panowie - to ja chętny jestem... Mówcie słówko, giętą na ognisko w plecak zabieram i widzimy sie w sobote...

Awatar użytkownika
sXat
Kontakt:

Post autor: sXat » śr 24 sty, 2007

no ja juz po pierwszej w tym roku zimowej wyprawie :) jezdzilem tylko po okolicach raczej w lajtowym terenie, ale 1h w puchowym i dziewiczym sniegu :) to jest to!! Oby sie utrzymal snieg do soboty to poszalejemy :)

apropos sniegu i jazdy samochodem... dzis wracalem z pracy zamiast normalnej 1h rowne 2h :) coz, jak ludzie boja sie jezdzic to robia sie korki :/ (jedna kobieta z siekierkowskiego zjezdzala slimakiem 5km/h a za nia ze 30samochodow...) No ale najwazniejsze to noga z gazu i usmiech na twarzy :D
Jezdze z ssquadem ;)

Zbyszek

Wspólne quadowanie

Post autor: Zbyszek » sob 27 sty, 2007

Martines

To gdzie jest ta imprezka?

Zbyszek

Awatar użytkownika
stahoo

Post autor: stahoo » sob 27 sty, 2007

Zbyszku, dzwon do mnie 0602441001 - kurcze nie ogladalem wieczorem forum, moze jeszcze da rade, jak przeczytasz rano, to bedzie spoko...

Zbyszek

spotkanie

Post autor: Zbyszek » ndz 28 sty, 2007

Dziękuję za zaproszenie. Przejażdżka bardzo mi się podobała bo była czysto turystyczna a takie lubię. Poznałem Kolegów o których myślałem że już wyginęli jak dinozaury.Ktoś mógłby powiedzieć że było nudno bo nikt niczego nie starał się udowodnić ani odreagować nieszczęść i upokorzeń które go spotkały podczas kończącego sie tygodnia.Jak zauważyła Anna porozumiewaliśmy się bez bluzgów i nikt nie starał sie wciskac swoich usług lub towarów. Oby więcej było takich imprez na które pojechać można z dziećmi i dorastajacymi panienkami nie obawiając sie o ich zgorszenie.Ja troche odstawałem od tego Towarzystwa ponieważ piłem piwo ale robiłem to tylko dlatego aby uzyskać naczynie do spuszczenia paliwa w celu rozpalenia ogniska co w końcu okazało się niepotrzebne ponieważ Koledzy byli dobrze wyposażeni w inne rozpalacze. Trasa bardzo ciekawa, a jazda po sniegu jak każdy kto tego spróbował wie, najlepsza bo bezpieczniejsza w przypadku upadku i bardziej higieniczna bo po imprezie nie trzeba prać odzieży. Trochę zmarzliśmy ale jak wtedy smakuje sauna..

Zbyszek

e2rd

Post autor: e2rd » ndz 28 sty, 2007

Słyszałem ze fajnie sobie pojezdziliście ,ale miałem pecha wrócilem wczoraj z trasy w tym czasie jak seba78 wrócił z jazdy z wami . Ten śnieg ach ten śnieg 11 godzin 500 km. Miałem byc wolny okoo 10 godz a byłem o 18.porażka.moze następnym razem mnie wezmiecie .

cichy
Kontakt:

Post autor: cichy » ndz 28 sty, 2007

Tak przejazdzka byla bardzo udana i nawet wymuszony wspolny serwis pozwolil na sympatyczna integracje, szkoda tylko wiertarki ;)

Awatar użytkownika
Grzegorz Głowienka
Administrator
Quad:: testowy :)
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Grzegorz Głowienka » ndz 28 sty, 2007

To znaczy że co, że nie utopiliście żadnego quada, że nie rozjeździliście nikomu pola, że nie używaliście niecenzuralnych słów... Echhh nudziarze ;)

Niestety nie mogłem do was dołączyć, bo dbam również o swoją rodzinkę. Wczoraj zrobiłem dla dzieciaków i mojej małżonki 30 minutowy kulig na specjalnie do tego skontruowanych kilkuosobowych saniach i było również bardzo fajnie...

Oczywiście pozdrawiam wszystkich...
Załączniki
kulig4.jpg
kulig4.jpg (62.1 KiB) Przejrzano 1920 razy
kulig3.jpg
kulig3.jpg (54.85 KiB) Przejrzano 1918 razy
kulig2.jpg
kulig2.jpg (75.65 KiB) Przejrzano 1923 razy
kulig1.jpg
kulig1.jpg (51.42 KiB) Przejrzano 1913 razy

Zbyszek

Post autor: Zbyszek » ndz 28 sty, 2007

Mam nadzieję, że nie ciagałeś dzisiaj sanek w Wolicy gdzie byłem scigany najpierw przez Passata a potem przez policję. Okazało się że godzinę wcześniej jakiś quad ciągnął sanki od krawężnika do krawężnika i na zwróconą mu uwagę postanowił pobić kierowcę passata a gdy ten się zablokował w samochodzie to kierowca quada zdjął i połamał mu wycieraczki i powyginał ramiona wycieraczek.

Zbyszek

PS.Przy okazji informacja dla kolegów zdziwionych moją wczorajszą jazdą na szosówkach dzisiaj na polecenie żony załozyłem opony terenowe i dwa razy zakopałem się w głębokim śniegu co nie zdarzało mi się na szosówkach mimo że częściej się ślizgały i wtedy wystarczyło się pobujać aby wyjechać

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ustawki quadowe”