Noworoczne quadowanie - okolice Warszawy
- Krzysztof Wronowski
- Krzysztof Wronowski
Spotkanie
Ja niestety nie pojeżdziłem bo po takich buńczucznych zapowiedziach tylu kolegów pojechałem po zakupy, następnie przygotowywałem drewno na ognisko, patyki i szaszłyki. Następnego dnia od 11 paliłem ogień aby było widać dym z daleka i ogrzać się po długiej dojazdówce.Pogoda była piękna ale nikt nie przyjechał ani nie odwołał swoich zapowiedzi przyjazdu..... Kiełbasę jem do tej pory.
Zbyszek
Zbyszek
Zbyszek,
tak sie akutrat sklada, ze strasznie lubie kielbase. Jezeli Ci wiec zostalo jeszcze troche, to zabieraj ja i moze pojezdzimy w sobote. Jezeli jestes zainteresowany, przesle Ci namiary GPS. Obydwaj uprawiamy turystyke quadowa, wiec jest szansa, ze troche pojezdzimy a potem zapalimy ognisko. Pewnie bedzie Cichy, moze jeszcze ktos ze znajomych...
tak sie akutrat sklada, ze strasznie lubie kielbase. Jezeli Ci wiec zostalo jeszcze troche, to zabieraj ja i moze pojezdzimy w sobote. Jezeli jestes zainteresowany, przesle Ci namiary GPS. Obydwaj uprawiamy turystyke quadowa, wiec jest szansa, ze troche pojezdzimy a potem zapalimy ognisko. Pewnie bedzie Cichy, moze jeszcze ktos ze znajomych...
.:GALEON:.