Tu jest zdecydowanie za zimno i na ocieplenie sie nie zanosi.
Nie wiem o co chodzi z tym forum. Jak było obszerne to było pusto, jak jest bardziej uporzadkowane to tez ruchu niema. Nie chodzi tylko o to, że pojawiło się później niz forum konkurencyjne.
Troche nieintuicyjna jest obsługa i szata graficzna. Skoro cos nie działa to zamiast to sztucznie utrzymywac w stanie wegetacji, moze rozpocząć NOWY PROJEKT FORUM.
Rozwiazania są DWA:
1. Jak to sie robi na całym swiecie, vide IPOD, kopiuje sie co najciekawsze pomysły, nieco je uatrakcyjniając tak, aby przerosły oryginał. Mozna to zrobić jako całkowicie nowe przedsięwzięcie. Nowość zawsze przyciaga. Szata graficzna i układ bardzo zblizony do innego forum. troche nowych pomysłow. "Ludzie lubia to co znają". Ta dewiza sie sprawdza.
2. Całkowita przebudowa strony quadzika, ale tak aby forum było jakby NIEZALEZNE a nie tylko jako jeden z linkow duzej strony. Grafika jednka musi nawiązywac do sprawdzonych wzorców. Moja strona tez jest ciemna, ale czy przy forum to sie sprawdza, skoro inne forum przyzywczaiło do czego innego i zyskało taką popularność?
Potrzebny jest pomysł, nowa wartość ale oparta na sprawdzonych układach i pomysłach. Coś świeżego w znanym opakowaniu.
![Laughing :lol:](https://quadzik.pl/forum/images/smilies/icon_lol.gif)
Ja lubię miec wybór a chciałbym wybierac pomiędzy dwoma równorzednymi żyjacymi rozwiązaniami. Jest miejsce dla dwóch FORUM na rynku. Realna konkurencja jest w interesie nas wszystkich!