zauważ że najnowszy model polarisa ma już dwuwachaczowe zawieszenie - JAK teraz SKOMENTUJESZ NOWOCZESNOŚĆ SWOICH McPERSONÓW ????piFutaba napisał...
Witam wszystkich,
RobertYamaha, jak już piszesz coś na temat jakości czy wykonania Polarisa to napisz konkrety, a nie frazesy nie mające związku z rzeczywistością, bo co to znaczy:Więc może uzupełnij swoje wiadomości techniczne zanim zaczniesz pisać, ponieważ co to znaczy że brakuje podwójnych wahaczy? W zawieszeniu typu MCPerson (a takie właśnie jest w Polarisie) nie ma podwójnych wahaczy.konstrukcja jest na lekki teren i małe prędkości (zdecydowanie brakuje podwójnych wachaczy z przodu) no i ta jkość tej stali i plastiku- który jest kruchy.
http://www.polarisindustries.com/en-us/ ... ortsman_XP
oni też się uczą - chcą dorównać do bomby...
a dlaczego uważam że to gó**o:
bo przez ostatni tydzien probojemy ponaprawiać te zawieszenie bo jedziemy na rajd.sudety ., otóz quad ma tylko pół roku i 1100km nalotu a zawieszenia NIE MA, na wachaczach takie luzy że się nie prowadzi, na drążkach przy piastach też luzy, wszystko regenerowaliśmy, manszety się rozwalają co chwile - wymienialiśmy, rozsypał się nawet w środku zewn przegub (nie z powodu rozwalonej manszety) - regenerowaliśmy, naprawia się go fatalnie bo po wyjęciu przegubu z piasty trudno potem go założyć (bardzo słaba precyzja obrópki stali).,

no i te plastiki - położysz go lekko na bok i już pękają, grizzlym czu hondą przyk____sz bokiem w drzewo czy dacha złapiesz, nawet nie ma śladu, plastiki z pamięcią - wracają z powrotem - przetestowałem nie raz
to jest sprzęt do spokojnej jazdy i już, zresztą fajny, chciałem nawet kiedys kupic, ale nie kupiłem przez pewnego sprzedawce salonu polarisa., ale to już inna historia
dobry quad ale nie za tą cene, oni w PL przeginają powinien kosztować połowe ceny japończyków
pozdro
modRuszko: Cenzura!