NEW FORCE 250 sport ?? Co myslicie ?

Co kupić, na co wymienić, jaki najlepszy na początek...
snapshot
Quad:: na kupnie :)

Re: NEW FORCE 250 sport ?? Co myslicie ?

Post autor: snapshot » sob 02 mar, 2013

a coś takiego ??
http://otomoto.pl/polaris-trail-boss-M3466183.html
I jaka była by dobra cena za tego quada ?? :)

Awatar użytkownika
Ikar
Quad:: Honda xxc
Imię: Artur

Post autor: Ikar » pn 04 mar, 2013

Myślę, że jest to najlepsza propozycja z tych które podałeś. Aczkolwiek nie jestem zbyt dobrze obeznany w temacie Polarisów, nie wiem jak z awaryjnością trail bossa i dostępem do części...
Ozo Drapers Squad

snapshot
Quad:: na kupnie :)

Post autor: snapshot » pn 04 mar, 2013

oglądałem go dzisiaj no i tak... quad widać że dość długo stał bo troszke przyrdzewiały.. itp :/ no i co najdziwniejsze quad odpalany za pomoca pociągnięcia ponieważ nie działa starter elektryczny oraz nie działają światła... dopiero po jakims czasie gdy pochodzi światła zaskoczą i wtedy już mozna go odpalac od szczała za pomocą kluczyka (tak tłumaczył mi ten gość) a przy mojej wizycie nie chciał zaskoczyć i dopiero jak poruszał kalble z przodu przy jakimś module to zaskoczyły światła i zaczął odpalać na kluczyk... no i quad musi być odpalany na ssaniu i dość długo na nim musi chodzić bo jak nie to gaśnie... :/
Powiem szczerze że troszke mnie to dziwi... aaa no i jeszcze jedno bo oprócz tych światłem i odpalania z kluczyka nie działa wogóle licznik... ani wyświetlacz ani prędkościomierz...
co sądzicie ??

Awatar użytkownika
Marines
Moderator
Quad:: Czerwony...
Imię: Marcin

Post autor: Marines » wt 05 mar, 2013

Odpuść. Namieszane w elektryce zapewne. Z częściami będzie problem.
"Są rzeczy, które trzeba zrobić i robi się je, ale nigdy o nich nie mówi. Nie próbuje się ich usprawiedliwiać. Są nie do usprawiedliwienia. Po prostu się je robi. A potem zapomina."
NAPRAWIAM QUADY I MOTOROWERY - BYDGOSZCZ I OKOLICE

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jakiego quada wybrać...”